Boel ramte lige i øjet på kineserne

4. november 2015

Til redaktionen

Holstebro, 4. november 2015

Nedenstående tekst og billeder kan anvendes direkte i redaktionel sammenhæng.

Ønsker du yderligere informationer er du altid velkommen til at kontakte John Boel Sn. direkte på 3021 2002.

venlig hilsen
bent tilsted
4074 2311

Dansk akupunktør i Kina

Boel ramte lige i
øjet på kineserne

2o procent bedre syn ved første behanling

I en måned havde en patient været hospitalsindlagt med sin synslidelse, uden at det var lykkedes de kinesiske øjenlæger at gøre fremskidt. Så kom den danske akupunktør John Boel til fra Aulum. Efter hans første behandling af kvinden, var hendes syn forbedret med 20 procent.

John Boel blev inviteret til akupunkturens hjemland Kina, efter at hans mangeårige resultater med den selvudviklede AcuNova havde vakt europæisk opsigt. Blandt meget andet er denne akupunkturform i stand til at forbedre tilstanden markant hos patienter med AMD – aldersrelateret macula degeneration.

Behandlede udvalgte med akupunktur

På Bejing Eye Hospital behandlede John Boel seks patienter, som speciallæger i øjensygdomme havde udvalgt. Grundlæggeren af Boel Akupunktur gjorde et stort indtryk på lægerne og hospitalets unge medicinstuderende. Ud over behandlingerne gennemførte han to kombinerede kurser og forelæsninger på det førende hospital for øjensygdomme i den kinesiske hovedstad.

Boel igen til Kina i 2016

”Min gæsteoptræden førte til, at vi indleder et samarbejde med direktøren for øjensygdomme i Beijing, professor Dai. Jeg er desuden blevet inviteret til at forelæse om øjen-akupunktur igen i foråret 2016,” siger John Boel, som er tilbage i de vante omgivelser hos Boel Akupunktur i Aulum.

Alle pressemeddelelser om: