To jubilæer 30 og 25 – og en rund fødselsdag

14. januar 2014

Til redaktionen

Holstebro, 14. januar 2014

Kære kolleger

Her følger en historie om Boel Akupunktur i Aulum og København med jubilæum og rund fødselsdag.

Tekst og foto kan frit anvendes.
Tekst ved journalist Carsten Tolbøll.
Foto Ole Mortensen.

I er altid velkommen til at rette direkte henvendelse til Boel Akupunktur 9787 5800 eller til Tilsted & Co ved Bent Tilsted – M 4074 2311 T 9743 2300 – hvis I vil vide mere.

Venligst

bent tilsted
bt@btilsted.com
www.btilsted.com

Pressemeddelelse om Boel Akupunktur i Aulum og København

To jubilæer 30 og 25 –
og en rund fødselsdag

Far og søn har 30 og 25 års jubilæer og samtidig fylder John Boel Senior 70 år.

Sig John Boel, og du vækker genklang i mange kredse med berøringsflade til sygdomsbehandling ved hjælp af akupunktur.

Effekten forstærkes ved, at hele to personer bærer navnet John Boel. De kan nu som far og søn ønske hinanden til lykke med henholdsvis 30 og 25 års jubilæer og samtidig fylder John Boel Senior 70 år.

Bjarne Riis og Jan Ulrich

Mest kendt er Boel Akupunktur for at behandle idrætsskader og synshandicap. Cykelstjerner som Bjarne Riis og Jan Ulrich var på toppen af deres karrierer faste kunder på klinikken. Over 8.000 blinde eller svagseende fra hele Verden har siden 1987 opsøgt Boel Akupunktur, der har kunnet tilbyde en behandling mod AMD (øjenforkalkning) og andre øjensygdomme.

Også diskusprolapser, gigt, smerter og kroniske sygdomme som astma og mave-tarmlidelser har Boel Senior og Junior formået at lindre eller helbrede ved hjælp af nåle. I de senere år har Boel Akupunktur foruden den flere tusindårige kinesiske akupunktur arbejdet med AcuNova. I stedet for at operere via de såkaldte meridianer benytter AcuNova nervesystemet og hjernen som færdselsårer til at påvirke lidelser og sygdomme med nålestik.

Forskning, udvikling og undervisning

John Boel Senior har gennem sin forskning, udvikling og undervisning i AcuNova opnået at blive rimeligt kendt og anerkendt på højt niveau i hele Europa. I Danmark blev hans metoder gennem mange år mødt med skepsis i lægekredse, men med Boel som en af løftestængerne er modviljen mod den ældgamle akupunktur med tiden blevet nedtonet til fordel for anerkendelse og samarbejdsvilje.

Verdens yngste akupunktør

Sønnen John Boel Junior var i sin tid verdens yngste akupunktør, da han i en alder af 16 blev udlært i Sri Lanka. Nu overtager han ansvaret som daglig leder af klinikken, der i Aulum beskæftiger seks medarbejdere foruden en afdeling i København.

Det dobbelte jubilæum plus fødselsdag markeres med en reception i hovedafdelingen i Aulum lørdag den 25. januar.

 

Receptionen finder sted lørdag 25.01.14 i kursusafdelingen Søndermarken 2, 7490 Aulum mellem kl. 13 til 17.00.

Alle interesserede er velkommen.

Alle pressemeddelelser om: