Ny e-shop for professionelle fagfolk

23. januar 2013

Til redaktionen

Holstebro, 23. januar 2013

Vi e-mailer pressestof for Mul10 Metal A/S, Klakring ved Juelsminde. Det er nu muligt at købe deres patenterede Mul10 Konsol System i deres nye e-shop
www.shop.mul10metal.dk
Få flere informationer på www.mul10metal.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Mul10 Metal A/S.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med omtale af Mul10 Metal A/S.

Yderligere informationer – kontakt Mul10 Metal A/S, Torben Hedevang eller Steen Hedevang, tlf. 7683 0101.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Ny e-shop for professionelle fagfolk

Mul10 Metals nye e-shop med beregner gør det let at få et overblik over projekter.

Solceller er blevet en meget popular form for vedvarende energi.
Virksomheden Mul10 Metal A/S har skabt den optimale løsning til at montere solcellepaneler på store bygninger som kommunale og statslige institutioner samt på erhvervsbygninger.
Der er tale om et enestående produkt, der fremstilles af internationalt godkendte og CE-mærkede komponenter. Fagfolk spår monteringssystemet en stor fremtid i både ind- og udland, bl.a. fordi det prismæssigt er meget konkurrencedygtigt.
Nu kan virksomhedens patenterede Mul10 Konsol System købes i den nye e-shop www.shop.mul10metal.dk.
Én af de markante fordele ved e-shoppen er, at når en fagmand indtaster sine krav til en given overflade, regner e-shoppen selv ud, hvilke elementer konsolsystemet skal bestå af. Dermed får fagmanden det nøjagtige prisniveau med det samme.
Samtidig findes der på e-shoppen både en monteringsvideo og en printklar monteringsvejledning.
– E-shoppen er beregnet til professionelle fagfolk, der ønsker at få et overblik over, hvad et projekt koster. Shoppen er tænkt som et oplysningsværktøj med de relevante informationer til byggerådgivere. Vi henvender os ikke til gør-det-selv-folk, fordi det kræver fagfolk at arbejde med pap- og folietage, siger Steen Hedevang, der ejer Mul10 Metal A/S sammen med sin bror, Torben Hedevang.
De er begge enige om, at den nye e-shop vil gøre det mere fleksibelt for virksomheden at håndtere processen med at levere det nye konsolsystem.

Højteknologisk

Mul10 Metal A/S i Juelsminde er en højteknologisk fabrik med ekspertiser inden for alt tagtilbehør.
Det nye patenterede Mul10 Konsol System egner sig til alle pap- og folietage. Systemet hviler på ”fødder”, som Mul10 Metal har udviklet. De er konstrueret, så de uanset tagets hældning kan bære den vægt, de skal. Samtidig er de vandtætte og nemme at montere.
Ved monteringen bruges der kun én type bolt til hele systemet. Det gør montagearbejdet nemt, hurtigt og effektivt.
Mul10 Konsol System produceres i en højteknologisk robotproces. Det sikrer bl.a. en effektiv produktionsgang, ensartethed og den højest mulige kvalitet i alle emner.

Alle pressemeddelelser om: