Hotel først med at sælge egne produkter i netshop

22. november 2012

Til redaktionen

Holstebro, 22. november 2012

Holstebro, 21. november 2012
Vi e-mailer pressestof for Christie’s Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland, som er først med at sælge egne produkter i netshop.
Få flere informationer på www.christies.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved Christies Sdr. Hostrup Kro og fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Christie’s Sdr. Hostrup Kro, Rikke Kjeldgaard, tlf. 7461 3446.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Hotel først med at sælge
egne produkter i netshop

 

Christie’s Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland har som den første inden for den danske kro- og hotelbranche premiere med ny online-forretning, der er opbygget omkring en webshop med egne produkter.
– Nettet er jo nutiden. Derfor gælder det om at være med, når gæsterne skal serviceres, og jeg synes, det er en både fornuftig og naturlig udvikling at sælge vore produkter på nettet. Samtidig har jeg flere gange fået spørgsmålet, om det ikke er muligt at købe vores fantastiske produkter direkte på nettet, fortæller værtinde Rikke Kjeldgaard.
Produkterne omfatter f.eks. koldpresset æblesaft fra kroens eget mosteri samt hjemmelavede marmelader, sennep, syltede nødder, pickles og grønsagsprodukter fra haven. Dertil kommer bl.a. wellness, skønhedsprodukter og gavekort.
Den hyggelige Christie’s Sdr. Hostrup Kro gør en dyd ud af at lave alting fra bunden. F.eks. begynder gourmetoplevelsen i kroens urtehave, der er én af Danmarks største og smukkeste. Her fremelskes grøntsager, urter og frugter, og røgovnen tryller røget laks, kammuslinger og andre delikatesser frem.
Kroen har et hyggeligt bibliotek, wellnessklinik og en velassorteret vinkælder. Der er 10 værelser i parken, 12 standardværelser i anneks og seks luksusværelser.
Kommunikationsbureauet Tilsted Com i Holstebro har etableret denne online-løsning som en prestashop. Ud over at købe de hjemmelavede produkter kan gæsterne naturligvis foretage sig de traditionelle ting som at booke ophold og værelser, restaurantbesøg og tilkøbe oplevelser.

Alle pressemeddelelser om: