Nu kan du købe Den lille Havfrue

26. september 2012

Til redaktionen

Holstebro, 26. september 2012

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro.
Tilsted Com har påtaget sig at formidle salg af en kopi af Den lille Havfrue og kalder det en fantastisk mulighed for at lave både national og international markedsføring.
Læs mere om Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med
denne pressemeddelelse.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nu kan du købe
Den lille Havfrue

 

Hvad ville du sige til, at Danmarks verdensberømte vartegn – Den lille Havfrue – bød gæsterne velkommen i din virksomheds reception?
Det kan faktisk lade sig gøre.
Virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner har nu mulighed for at købe én af de tre kopier, der findes af den originale skulptur. Kopien er ligesom originalen fremstillet i bronze og placeret på en sten.
Kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro har påtaget sig at formidle salg af skulpturen og kalder det en fantastisk mulighed for at lave både national og international markedsføring.
Den lille Havfrue er verdenskendt. I 2010 forlod den originale skulptur sin plads ved Langelinie i København og rejste om på den anden side af jorden for at deltage i verdensudstillingen EXPO i Kinas største by Shanghai. Her havde skulpturen besøg af over 5,5 millioner gæster, eller hvad der svarer til den samlede danske befolkning.
Den lille Havfrue er fremstillet af billedhuggeren Edvard Eriksen og blev opstillet på Langelinie i 1913. Hun har, så vidt vides, tre ”søstre” i form af kopier, som opholder sig i USA, København – og Midt- og Vestjylland.

Alle pressemeddelelser om: