Lokal fotograf får flot fransk pris

8. august 2012

Til redaktionen

Holstebro, 8. august 2012

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro.
Fotograf Ole Mortensen har deltaget i den franske fotokonkurrence L’été de Portraits, hvor et af hans portrætbilleder var blandt de fem, der var udvalgt til en Gold Award, og han fik en flot “Diamant 2. pris”.

Læs mere om fotograf Ole Mortensen og Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com og fotograf Gérard Cimetière.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Lokal fotograf får flot fransk pris

 

Én af Danmarks bedste professionelle fotografer – Ole Mortensen fra Hjerm ved Holstebro – sætter i øjeblikket sit aftryk på en lille fransk middelalderby.
Ole Mortensen, der til daglig er fotograf i kommunikationsbureauet Tilsted Com, har deltaget i den franske fotokonkurrence L’été de Portraits. Flere end 1500 billeder var med i den spændende konkurrence, som havde deltagelse af ca. 300 professionelle fotografer fra Italien, Frankrig, Spanien, Østrig, Finland og Danmark.
Et af Ole Mortensens portrætbilleder var blandt de fem, der var udvalgt til en Gold Award, og han fik en flot “Diamant 2. pris”.
Som medlem af dff / Dansk Fotografisk Forening har Ole Mortensen tidligere gjort sig bemærket på den internationale fotografiske scene. Tilmed er han af dff blevet kåret til ”Årets Fotograf 2011-2012”.
Ole Mortensens konkurrence-motiver vises sammen med de øvrige i den franske by Bourbon Lancy i det sydlige Bourgogne. Det sker i forbindelse med en kæmpestor fotoudstilling på byens huse, mure og pladser.
Fotoudstillingen er en tilbagevendende begivenhed i byen hvert andet år, og det forventes, at der kommer mere end 60.000 besøgende.

Alle pressemeddelelser om: