Slut med to telefoner i lommen og stress i fritiden

13. juli 2012

Til redaktionen

Holstebro, 13. juli 2012

Vi e-mailer pressestof for MacXtra, Rønde.
MacXtras nye smartphone giver dig mulighed for at have to telefonnumre med hver sin ringetone. Telefonen har dobbelt SIM-kort.
Læs mere om MacXtra på www.macxtra.dk
Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af MacXtra.

Yderligere informationer kontakt MacXtra, Finn Mardigan, tlf. 2570 9071.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Slut med to telefoner i lommen og stress i fritiden

 

MacXtras nye smartphone giver dig mulighed for at have to telefonnumre med hver sin ringetone i den samme mobil. Telefonen har dobbelt SIM-kort, hvilket giver dig flere spændende muligheder.
Du kan vælge at bruge to abonnementer samtidig til indgående opkald eller lade det ene holde pause, mens kun det andet er aktivt. Med et tryk på en knap er det nemt at skifte mellem de to forskellige abonnementer.
Hvis det er vigtigt for dig altid at være til stede på dit arbejdsnummer, så slipper du for at slæbe rundt på to mobiler. Men er du mere typen, der gerne vil holde fri, når du har fri, så er det slut med, at chefen eller kollegerne ringer og SMS’er til dig i fritiden, så du får stress. Med tidsindstillingen kan telefonen automatisk skifte til privatabonnementet, når du har fri fra arbejde.
På ferien i udlandet kan du købe et taletidskort og bruge det til at ringe samtidig med, at du kan nås gennem dit danske abonnement. Mange gange er et udenlandsk taletidskort også billigere at ringe hjem med, end hvis du bruger dit danske abonnement. MacXtras smartphone har også mange andre fede funktioner, bl.a. WiFi, 3G funktion, 5 MP kamera med autofokus og en kraftfuld processor – alt dette til en utrolig billig pris
Desuden er telefonen uden sim-lås, så den kan bruges med alle operatører.
MacXtras smartphone er til salg nu i shoppen.

MacXtra.dk – ny virksomhed

”Idéen med MacXtra er helt enkel. Vi vil gerne give vores kunder tilbehørsprodukter af høj kvalitet til en god og fornuftig pris”, siger idémanden bag MacXtra, Finn Mardigan, Ryomgård på Djursland. Virksomheden er ny på markedet.
Han har i nogle år gået med drømmen om at lave et firma med tilbehørsprodukter. En drøm, der for alvor tog fart på en rejse til Kina. Her besøgte han en fabrik, hvis speciale netop er tilbehør til de populære kvalitetsprodukter fra Apple – Finn Mardigan indledte et samarbejde med fabrikken og grundlaget for MacXtra var skabt.
”Vi har skåret alle de dyre mellemled væk og kan tilbyde vores kunder produkterne direkte fra samlebåndet. Pris og kvalitet hænger sammen, det kan man se. Vi kan give kunderne samme høje kvalitet til en fornuftig pris. Vi har ingen udgifter til dyre distributører, fordi jeg får produkterne direkte fra fabrikken”, siger Finn Mardigan.

Alle pressemeddelelser om: