Elever besøgte kistefabrik

28. juni 2012

Til redaktionen

Holstebro, 28. juni 2012

Vi fremsender pressemeddelelse for Bækmarksbro Kistefabrik A/S, som har haft besøg af 5. klasse fra Naur-Sir Skole.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Bent Tilsted.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Bækmarksbro Kistefabrik A/S.

Yderligere oplysninger om Bækmarksbro Kistefabrik A/S fås ved henvendelse til Carsten Stendorf, tlf. 9788 1311 eller mobil 2127 7744.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Elever besøgte kistefabrik

 

Eleverne i 5. klasse på Naur-Sir Skole kan nu gå på sommerferie efter at have afsluttet et tværfagligt forløb i billedkunst og kristendom.
De har arbejdet med begravelsesritualer i forskellige kulturer og bl.a. dekoreret kæledyrskister fra Bækmarksbro Kistefabrik A/S.
Eleverne afsluttede projektet med et besøg på kistefabrikken, hvor de hørte om idéen bag kæledyrskisterne og selv prøvede at være med i produktionen.
Ud over dekorering af kæledyrskister har projektet omfattet studier af forskellige begravelsesritualer, besøg på Krematoriet ved Ege Kirkegården og besøg i Sir Kirke.

Fakta

Bækmarksbro Kistefabrik har produceret møbler og kister i mere end 100 år.
Kistefabrikken har fået flere forespørgsler på kister til kæledyr og har derfor taget initiativet til at lave kister i fem størrelser og i fem farver. Kisterne laves i massivt fyrretræ, så de kan bruges både til begravelse og kremering.
Hensigten er at være med til at gøre den sidste afsked med et elsket kæledyr til en god og minderig oplevelse for ejerne.
Læs mere på www.kæledyrskister.dk.

Alle pressemeddelelser om: