Nyt Hjem ser positivt på fremtiden

11. juni 2012

Til redaktionen

Holstebro, 11. juni 2012

Vi e-mailer pressestof for Nyt Hjem A/S, Herning.
Nyt Hjem A/S producerer arkitekttegnede typehuse på egen topmoderne fabrik i Hammerum ved Herning. Virksomheden har allerede på nuværende tidspunkt solgt over 50% af budgettet for indeværende år.
Læs mere på www.nythjem.com

Tekst og fotos ved Nyt Hjem A/S.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Nyt Hjem A/S.

Yderligere informationer kontakt Nyt Hjem A/S, direktør Morten Egeriis-Maj,
mobil 3010 4070, e-mail mem@nythjem.com.

 

Nyt Hjem ser positivt på fremtiden

”Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på vores huse, så derfor forventer vi os meget af året 2012. Allerede på nuværende tidspunkt har vi solgt over 50 % af budgettet for indeværende år. Samtidig har vi åbnet to nye udstillingshuse i henholdsvis Aarhus og Odense, som vi forventer, vil bidrage positivt til salget i resten af 2012”

Det siger Morten Egeriis-Maj, direktør hos midtjyske Nyt Hjem A/S, som producerer arkitekttegnede typehuse på egen topmoderne fabrik i Hammerum.
I februar 2011 købte fabrikant Carsten Kastrup, Holstebro – grundlægger af vinduesfabrikken Kastrup A/S aktiviteter og rettigheder fra konkursboet Hjem A/S. Herefter stiftede han Nyt Hjem A/S, som bygger på samme grundkoncept, som det tidligere Hjem A/S. Dog kan man roligt sige, at der var plads til forbedringer og justeringer i forhold til det tidligere koncept. Derfor har Nyt Hjem anvendt mange ressourcer til udvikling af de eksisterende hustyper, så de fremstår mere eksklusivt både hvad angår design, indretning, størrelse og mulighed for individuelle løsninger.
Nyt Hjems resultat for 2011 er et mindre underskud på 1,2 millioner, som skyldes større engangsomkostninger i forbindelse med oprydning i konkursboet Hjem A/S. Set i forbindelse med de omkostninger vi har haft til udvikling og effektivisering af arbejdsprocesser, ændringer i byggeledelsen og ressourcer anvendt til videreudvikling af vore hustyper, synes jeg resultatet er ganske godt. Vi har faktisk på baggrund af ovenstående ændringer, oplevet en reduktion i byggetider på ca. 40 %, hvilket er medvirkende til vores meget positive syn på 2012, siger direktør Morten Egeriis-Maj.
Egenkapitalen udgør i starten af 2012 ca. 7 millioner kroner og Nyt Hjem A/S er en økonomisk sund og velfunderet virksomhed, med fokus på, at videreudvikle huse og koncept. Nyt Hjem forventer et overskud på 6 millioner kroner for regnskabsåret 2012.

Nyt Hjem har nået over 50 % af budgettet for 2012

Nyt Hjem har i 2012 åbnet to udstillingshuse i henholdsvis Odense og Aarhus. Yderligere åbner der senere på året et nyt udstillingshus i Storkøbenhavn. I 2013 påbegyndes arbejdet med et udstillingshus i Herning, hvor Nyt Hjem A/S har hovedsæde. Disse tiltag forventes i høj grad, at bidrage positivt til virksomhedens resultat i 2012.
Deltagelse i udstillinger, opførelse af nye udstillingshuse, samt salgsfremmende tiltag iværksat i 2011 har medvirket til, at vi allerede nu har solgt over 50 % af budgettet for hele 2012, udtaler en tilfreds Morten Egeriis-Maj.

Om Nyt Hjem

Nyt Hjem tilbyder standard tre boligtyper, Uno, Nova og Quattro, udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet aart i Aarhus. Desuden tilbyder Nyt Hjem individuelle byggerier udviklet i tæt samarbejde med intern arkitekt. I 2012 kan vi ligeledes tilbyde et nyt program af huse helt ned til 110 m2 samt huse i 2 plan.
Arkitektonisk er husene holdt i en enkel og funktionel skandinavisk stil med eksklusive detaljer og solide, gennemprøvede materialer. Boligerne monteres på blot 12 uger af præfabrikerede elementer, efter en metode, der udelukker fugtgener. Husene udmærker sig desuden ved et meget lavt energiforbrug.

Alle pressemeddelelser om: