Tilsted Com’s billedarkiv vil spille en central rolle

8. juni 2012

Til redaktionen

Holstebro, 8. juni 2012

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro. Tilsted Com havde i denne uge besøg af Regner Grasten Filmproduktion i forbindelse med deres nye filmprojekt om travhingsten Tarok.
Læs mere om Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Regner Grasten Filmproduktion filmatiserer travhingsten Taroks meriter:

Tilsted Com’s billedarkiv
vil spille en central rolle

 

750.000 biografgængere tager ikke fejl.
Filmen om én af besættelsestidens mest berømte modstandsgrupper – Hvidsten Gruppen – har allerede fasttømret sin position som et unikt drama om en families insisteren på frihed.
Og nu er folkene bag filmen – Regner Grasten Filmproduktion og instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis – i gang med forarbejdet til et filmisk portræt af alle tiders mest betydende danske travhest, Tarok fra Stald Kima i Skive.

Uvurderligt

Kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur ved Holstebro bliver en central del af grundlaget for Tarok-filmen. Bureauindehaver og pressefotograf Bent Tilsted fulgte i sin tid Tarok og Laursen-familien tæt. Det resulterede i et omfattende billedarkiv, som Regner Grasten Filmproduktion er meget interesseret i.
Producent Regner Grasten, instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis og manuskriptforfatter Jesper Christiansen var derfor på besøg hos Tilsted Com i denne uge. Her fik de indblik i billedarkivet og fastslog med det samme, at det sammen med Bent Tilsteds anekdoter om Tarok-tiden er uvurderligt i deres researcharbejde.

Alle pressemeddelelser om: