Skisæsonen er reddet

17. januar 2012

Til redaktionen

Holstebro, 17. januar 2012

Vi fremsender pressestof for Højmark Rejser A/S i Ringkøbing, som efter det massive snefald i Alperne har fået rigtig travlt.
Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier
Læs mere om Højmark Rejser på www.hojmark.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved Højmark Rejser A/S.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng med Højmark Rejser A/S.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Højmark Rejser A/S, adm. direktør John Brügmann, tlf. 9674 2298.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Skisæsonen er reddet

 

Det massive snefald i Alperne har allerede nu reddet sæsonen for både skiturister og Højmark Rejser i Ringkøbing.
Det oplyser en veltilfreds administrerende direktør John Brügmann fra rejsebureauet, der har specialiseret sig i at sende danskere på ski i Østrig og Italien.
– De kæmpemængder, der er faldet i Alperne, har forstærket presset på os fra folk, der enten vil af sted i vinterferien eller i ugerne efter. Så hvis man vil være sikker på ikke at gå forgæves, skal man reagere hurtigt. Det går rigtigt stærkt, siger han.
John Brügmann konstaterer, at sneen i Alperne er kommet for at blive. Det mærker Højmark Rejser bl.a. ved, at flere og flere booker deres rejser på et tidspunkt efter den traditionelle vinterferieuge, fordi det giver sikkerhed for blå himmel, solskin og sne.

Ikke bekymret

Da Alperne for nylig blev ramt af rent snekaos med lavinefare og lukkede veje, vakte det bekymring hos flere skiturister.
– Men det er der ingen grund til, for når man rejser gennem et bureau, har man sikkerheden for, at der ikke sker noget uforudset, og at man kommer hjem til tiden, fortæller John Brügmann.
Rejsebureauet har i alt 13 forskellige destinationer, og på nogle få udvalgte destinationer er snedybderne følgende på henholdsvis dal og bjerg:
Wagrain (110/220 cm), Saalbach (135/250 cm), St. Anton (190/520 cm) og Bad Gastein (60/160 cm).

Fakta

Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier til de Østrigske Alper og de Italienske Dolomitter.
Rejsebureauet har i alt 13 rejsemål, hvor 53 veluddannede guider, der selv er vilde med at stå på ski, skaber sikre og trygge rammer for skiferie-gæsterne. I år sender rejsebureauets 20 medarbejdere ca. 20.000 gæster på skiferie med bus, fly og på kør-selv-rejser.
Højmark Rejser, der i år har 20 års jubilæum, ejer og driver tre hoteller i Østrig, og til sæsonen 2013 vil det helt nye Grafenberg Resort med 57 luksuslejligheder af høj standard stå klar i Wagrain.

Alle pressemeddelelser om: