Vind Off-Wedding Day-fotografering på bryllupsmessen i Herning

12. januar 2012

Til redaktionen

Holstebro, 12. januar 2012

Vi e-mailer pressestof for fotograf Ole Mortensen, Hjerm. Han deltager søndag 22. januar i Bryllupsmessen i Herning Kongres Center og udlodder en Off-Wedding Day-fotografering.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af fotograf Ole Mortensen.

Yderligere informationer kontakt fotograf Ole Mortensen, tlf. 2022 8815.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Vind Off-Wedding Day-fotografering
på bryllupsmessen i Herning

 

På Bryllupsmessen i Herning Kongres Center søndag d. 22. januar kan de besøgende hos Fotograf Ole Mortensen være med i lodtrækningen om en Off-Wedding Day-fotografering og 4 stk. 50×50 billeder indrammet til en værdi af ca. 11.000 kr.

Med en Off-Wedding-fotografering kan brudepar og fotograf lave bryllupsbilleder, når det passer alle bedst. Om det er før eller efter bryllupsdagen, er ikke så afgørende. Det giver større råderum og muligheder for at lave bryllupsbillederne på den location, brudeparret ønsker, og på en dag, hvor vejret er optimalt.

– Jeg hører jævnligt, at folk er lidt kede af de bryllupsbilleder, de i god tro lod nogle venner lave. Eller at de hyrede en tilfældig, der lige kunne skyde billederne til en CD til næsten ingen penge. Det blev ikke lige til de fede billeder, som de egentligt godt ville have haft som et evigt minde på væggen, fortæller Ole Mortensen, der bor ved Holstebro.

Han tilbyder ikke bare vinderen af lodtrækningen en fed fotografisk oplevelse, men også alle andre, der har et brændende ønske om at få lavet de billeder, som de ikke selv fik taget på deres bryllupsdag.

– Kulisserne kan være klitterne, stranden, et unikt sted i skoven, ved en gammel faldefærdig rønne eller noget helt andet. Uanset location skal vi nok få lavet nogle lækre billeder, som I vil være stolte af at vise frem, siger Ole Mortensen.

Alle pressemeddelelser om: