Skandinaviens største vælger Danmarks bedste

1. januar 2012

Til redaktionen

Holstebro, 1. januar 2012

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro. SkiTravelGroup A/S fra Ringkøbing har valgt at lade Danmarks bedste fotograf – Ole Mortensen fra Tilsted Com – skabe det billedmæssige grundlag for sæsonen 2012-2013.
Læs mere om fotograf Ole Mortensen og Tilsted Com på www.tilsted.com
Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Bent Tilsted, Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Skandinaviens største vælger Danmarks bedste

 

Skandinaviens største alpine skirejsearrangør SkiTravelGroup A/S i Ringkøbing har valgt at lade Danmarks bedste fotograf skabe det billedmæssige grundlag for sæsonen 2012-2013.
Fotograf Ole Mortensen fra kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro rejser om et par uger med bestyrelsesformand Lars Hjarnø Nielsen og marketingchef Susanne Thinggaard til Østrig for at gennemfotografere hotellerne. Dermed får skituristerne det bedst mulige grundlag at vælge destination ud fra.
– Vi ønsker at højne billedniveauet til sæsonen 2012-2013. Derfor er det naturligt for os at bruge landets bedste fotograf, fortæller Lars Hjarnø Nielsen.
Han har tidligere arbejdet sammen med Ole Mortensen, når der skulle skabes billeder af forskellige rejseaktiviteter. Ole Mortensen, der i øvrigt er Ringkøbing-dreng, blev for nylig kåret som Årets Fotograf 2011/12 af Dansk Fotografisk Forening.
SkiTravelGroup A/S består af fire skirejseselskaber – Højmark Rejser, Team Benns Ski, Lion Alpin og online-rejseselskabet Clickski.com – der sender skiglade skandinaver på ferie i Norge, Sverige, Østrig, Italien og Canada.

Alle pressemeddelelser om: