Politikerne på Christiansborg skal forstå midt- og vestjyder

7. oktober 2011

Til redaktionen

Holstebro, 7. oktober 2011

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro. Bureauet har taget initiativ til projekt ”Spin Midt/Vest”, som starter med et informationsmøde tirsdag 11. oktober kl. 16.30 på Hotel Ny Skovlund i Holstebro.
Vi glæder os til at se jer.
Læs mere om Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst af journalist Flemming Hove.

Yderligere informationer kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Projekt ”Spin Midt/Vest” skal påvirke beslutningstagerne:

Politikerne på Christiansborg
skal forstå midt- og vestjyder

 

Vælgerne har talt. Statsminister Helle Thorning-Schmidt har talt. Nu skal en ny regering tale og reagere.
– I Vestjylland vil vi også tale. Vi vil påvirke den politiske dagsorden. Vi har med bl.a. sygehus-kampagnen bevist, at vi i fællesskab kan ændre tingenes tilstand. Alle ved, at viden er magt, så nu skal vi i gang med at formidle den midt- og vestjyske viden til beslutningstagerne, siger kommunikationsrådgiver Bent Tilsted.
Derfor har bureauet Tilsted Com taget initiativ til projekt ”Spin Midt/Vest”, der i al sin enkelthed går ud på at formidle informationer og nyheder fra Midt- og Vestjylland til bl.a. politikere, embedsfolk og spindoktorer.
Tilsted Com inviterer tirsdag den 11. oktober til informationsmøde på Hotel Ny Skovlund i Holstebro, hvor idéen præsenteres for alle, der kan se værdien af projektet, og som vil støtte det.
– 19 af den nye regerings ministre bor i København. Derfor skal vi i Midt- og Vestjylland hjælpe dem med at se ud over Valby Bakke og forstå os, siger Bent Tilsted.

Alle pressemeddelelser om: