Landsby bliver landets største videnscenter inden for tagdækning

5. oktober 2011

Til redaktionen

Holstebro, 5. oktober 2011

Vi fremsender hermed pressestof om tagdækkerfirmaet KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer, der bliver landets største videnscenter inden for tagdækning.
Se mere på www.kn-tag.dk
Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med KN Tagdækning A/S.
Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til KN Tagdækning, Kuno Nygaard, tlf. 2142 1933.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Landsby bliver landets
største videnscenter
inden for tagdækning

 

Den vestjyske landsby Humlum ved Struer bliver tagdækkernes mekka.

Det sker, når KN Tagdækning A/S samler alle sine kompetencer fra afdelingerne Phønix Tag Midt-Vest i Sørvad og Nygaards Tagdækning i Skive i den gamle stationsbygning i Humlum.
– Vi bliver landets største videnscenter med de største kompetencer inden for tagdækning. Vi har den holdning, at hvis vi skal have en faglig berettigelse i de kommende år, skal vi være de bedste. Tagdækning er i dag et højteknologisk håndværk, som kræver, at man er lidt af en nørd, siger administrerende direktør Kuno Nygaard.

Kvalitet har trange kår

Planerne om at samle viden og kompetencer i Humlum har været undervejs gennem lang tid, men den aktuelle økonomiske afmatning i branchen har fremskyndet processen.
– Vi arbejder for dem, der vil have kvalitet. Problemet er, at kvaliteten har trange kår i øjeblikket, men vi kunne ikke drømme om at gå på kompromis. Det har vi aldrig gjort, og det medfører ind imellem, at selv om vi fagligt kan magte de største entrepriseopgaver, er det ikke altid, vi får lov til at udføre dem, siger lederen af landets største privatejede tagdækkervirksomhed.

Det praktiske

Kuno Nygaard fortsætter som administrerende direktør, mens Peter Gregersen fra Phønix Tag Midt-Vest i Sørvad er udpeget som ny tværgående entreprisechef med ansvar for at koordinere alle tagopgaver. Erik Nygaard fra Nygaards Tagdækning i Skive og Kaj Nygaard fra KN Tagdækning i Humlum fortsætter i ledelsen.
Humlum bliver hjemstedet for alle administrative aktiviteter, mens den lokale kontakt i Skive, Thisted, København og Sørvad i Herning Kommune bliver fastholdt med det, man i fagsproget kalder pluklagre og lokale tagdækkere.

Fakta

Den samlede omsætning i tagkoncernen er på over 100 mio. kr., og den aktuelle samlede ordrebeholdning er på ca. 40 mio. kr.
I alt har koncernen 95 medarbejdere, og de har tilsammen ca. 700 års erfaringer og kompetencer.
KN Tagdækning A/S begyndte sit virke i 1976, Nygaards Tagdækning A/S i Skive i 1965 og Phønix Tag Midt-Vest A/S i Sørvad i 1962.

Alle pressemeddelelser om: