Hædres af Volvo som bedste leverandør i 2010

1. september 2011

Til redaktionen

Holstebro, 1. september 2011

Vi e-mailer pressestof for Vald. Birn A/S i Holstebro. Virksomheden er blevet hædret af Volvo som bedste leverandør i 2010.
Læs mere på www.birn.com
Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com og Volvo.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Vald. Birn A/S.

Yderligere informationer kontakt Vald. Birn A/S, administrerende direktør Jens Axel Birn, 9910 2030.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Fornem anerkendelse af Vald. Birn A/S i Holstebro:

Hædres af Volvo som bedste leverandør i 2010

 

Jernstøberiet Vald. Birn A/S i Holstebro er som det første støberi nogensinde blevet hædret af Volvo som den bedste leverandør af chassis-dele i 2010.
Med leverandørprisen anerkender Volvo ikke blot de bedste målbare resultater, men også leverandørens evne til at samarbejde om forbedringer med medarbejderne i indkøbsafdelingen Volvo 3P Purchasing.
Det er sjette gang, at Volvo hædrer sine bedste leverandører. Det sker bl.a. for at påskønne leverandørernes samarbejde, ydeevne og smidighed, som ifølge den multinationale koncern er de eneste måder at sikre en lys fremtid på.

Krævende kunder

Vald. Birn A/S har været underleverandør til Volvo i 40 år. I 2010 havde Holstebro-virksomheden et nettosalg på 438 millioner kroner, hvoraf 110 millioner kroner gik til Volvo-koncernen. Produkterne, som Vald. Birn A/S leverer, er bl.a. konsoller, beslag, afstandsstykker og remskiver.
– Det er vores strategi at samarbejde med de bedste virksomheder. For at vi kan udvikle os yderligere, er det nødvendigt at samarbejde med krævende kunder, og jeg kan med sikkerhed sige, at Volvo 3P er én af vore mest krævende kunder, siger administrerende direktør Jens Axel Birn.
– Volvos motto er, at det kræver de bedste leverandører at opbygge det bedste brand.
Dermed er leverandørprisen en anerkendelse af vort arbejde. Vi vil nu have fokus på at udvikle vort koncept yderligere og blive ved med at levere de bedste produkter og ydelser til Volvo Gruppen globalt, tilføjer han.

Forstærket position

Kommerciel direktør for Vald. Birn A/S, Peter Frost Jepsen, ser primært leverandørprisen og Volvo’s anerkendelse af Holstebro-virksomheden som en cadeau til medarbejdernes store indsats for at honorere Volvo Gruppens krav til kommunikation, kvalitet og punktlighed.
– De kundskaber, det har krævet at få leverandørprisen, vil forstærke vores position i markedet og på længere sigt føre til nye forretningsaftaler med andre kunder både inden for og uden for Volvo Gruppen. Også vort engagement i Kina har stor betydning for Volvo og andre globale kunder. De har behov for en kendt medspiller, når de selv ekspanderer i Asien, siger han.
Vald. Birn A/S består af jernstøberi og maskinfabrik med integreret maler- og montageafdeling samt datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Kina.

Alle pressemeddelelser om: