Hilsen fra ”spejder-byen”

18. maj 2011

Til redaktionen

Holstebro, 18. maj 2011

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som har produceret 16 forskellige postkort for Holstebro Kommune. Postkortene skal bruges til at gøre opmærksom på Holstebro Kommune inden den store spejderlejr i 2012, hvor byens indbyggertal fordobles.
Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Hilsen fra ”spejder-byen”

 

Sommeren i 2012 bliver ekstra varm i Holstebro, når danmarkshistoriens største spejderlejr indtager byen.
Det man blandt meget andet læse om i den nye profilbog om Holstebro Kommune, som udkommer torsdag den 19. maj.
Tilsted Com har i den forbindelse fået den idé, at Holstebro Kommune i god tid skal vise byernes og områdets mangfoldighed i form af en serie postkort, som borgerne gratis kan hente forskellige steder.
Så kan familie og venner få en anderledes og meget personlig hilsen om, at Holstebro Kommune er et sted, hvor der hele tiden sker noget nyt.
Ca. 35.000 spejdere fra hele landet og udlandet deltager i Spejdernes Lejr 2012 og vil fordoble indbyggertallet i Holstebro by. Med Idrætscenter Vest som centrum vil lejren brede sig over et areal på ca. 240 ha – eller et område på størrelse med ca. 300 fodboldbaner!
Tilsted Com har stået for det grafiske design, foto og selve produktionen af de 16 forskellige postkort, der viser kommunens alsidighed.

Alle pressemeddelelser om: