En ”hvervebog” for handelslivet

16. maj 2011

Til redaktionen

Holstebro, 16. maj 2011

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som udgiver en ny profilbog om Holstebro Kommune. Bogen er på 264 sider og mere end 723 billeder.
Bogpræsentation finder sted torsdag 19. maj kl. 16.00 på Knudsens, Holstebro.
Vi glæder os til at se jer.
Læs mere på www.profil-holstebro.dk
Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograferne Søren Palmelund og Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af profilbogen.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Ny profilbog skal vise hele paletten:

En ”hvervebog” for handelslivet

 

Hvad enten mandfolkene kan lide at høre det eller ej, er det oftest fruen i huset, der har det afgørende ord, når der skal handles!
– Derfor gælder det ikke mindst om at gøre kvinderne interesserede i handelslivet og den blanding af muligheder, vi har. Vi skal sælge både Holstebro og hele kommunen på vores handelsliv, og vi skal vise hele paletten, siger handelschef Jens Kristian Larsen fra Holstebro Handelsstandsforening.
Derfor betragter han den nye profilbog for Holstebro Kommune som en slags ”hvervebog”, og han mener, det er vigtigt, at man også i handelslivet sår initiativer, som man kan høste frugterne af senere.

God som gave

Turistchef Niels Sparvath fra Holstebro Turistbureau er også glad for den nye profilbog, fordi den på en meget konkret og nærværende måde viser alle de dejlige steder i kommunen.
– Profilbogen viser den mangfoldighed, borgerne lever i, og som turisterne bevæger sig i. Bogen kommer til at ligge fremme på turistbureauet, så vore gæster kan blive inspireret, og den er desuden god som gave, siger han.

Alle pressemeddelelser om: