Kor på international turné…

29. marts 2011

Til redaktionen

Holstebro, 29. marts 2011

Vi e-mailer pressestof for Struer AAB. Koret ”Stemmer fra Grønnedal”, som består af ca. 40 musikglade beboere fra Grønnedal og dirigent Frans Rasmussen, skal på turné mandag 11. april.

Vi glæder til at se jer.
Læs mere på www.grønnedal.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Struer AAB.

Yderligere informationer kontakt Struer AAB, direktør Kurt Degnbol, tlf. 9742 4844.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kor på international turné…

 

Koret ”Stemmer fra Grønnedal” i Struer får sin internationale debut, når det skal til Rom, Paris og Victoria Street Station!
Det sker mandag den 11. april og er den foreløbige kulmination på et projekt, der skal styrke det sociale fællesskab på tværs af de mange nationaliteter i boligområdet Grønnedal i Struer.
Koret skal på rundtur i det vestjyske og opleve en landsdel, hvor det for et par hundrede år siden var populært at opkalde små lokale bysamfund efter udenlandske storbyer.
I Lemvig skal koret på togtur med den lokale VLTJ, og det gør ophold på Victoria Street Station, ved høfterne og i Thyborøn, hvor koret skal synge.
Undervejs kommer kordeltagerne igennem småbyerne med de store navne som Rom og Paris, inden de atter er hjemme i Grønnedal.
Fredag den 29. april skal ”Stemmer fra Grønnedal” med den kendte dirigent og korleder Frans Rasmussen i spidsen give en offentlig afslutningskoncert på Struer Gymnasium.
Korprojektet er opstået i forbindelse med Arbejdernes Andelsboligforenings projekt Det gode Liv i Grønnedal, og ca. 40 musikglade struerboere i alderen fra 13 til over 70 år er med. Koret ledes af Frans Rasmussen, som tidligere har haft succes med kor fra sociale boligbyggerier som Vollsmose i Odense og Urbanplanen på Amager.

Alle pressemeddelelser om: