Børn vælter ind til opera

11. februar 2011

Til redaktionen

Holstebro, 11. februar 2011

I Operaen i Midten er vi meget stolte over at konstatere, at der virkelig er interesse for det, når vi inviterer børn til opera. Skoleklasser fra alle de fire kommuner, vi hører hjemme i (Struer, Herning, Ikast-Brande og Holstebro) melder sig for at opleve den forrygende forestilling “Operakarrusellen”.
Du kan læse mere om forestillingen og operaens ambition om Opera for Alle i nedenstående pressemeddelelse.
Læs i øvrigt mere om Operaen i Midten på www.operamidt.com

Tekst ved Mads Gammelmark.
Foto: Martin Schubert/Tilsted.Com
Tekst og foto må kun anvendes i forbindelse med omtale af Operaen i Midten.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til operachef Flemming Vistisen tlf. 2332 5043 eller projektkoordinator Mads W. Gammelmark tlf. 2065 7569

Med venlig hilsen
Mads Würtz Gammelmark
Projektkoordinator

Operaen i Midten
(det tidligere Musikdramatisk Teater)
Den Røde Plads 16
DK-7500 Holstebro
Telefon: +45 9611 7835
Mobil: 2065 7569
www.operamidt.com

 

Børn vælter ind til opera

Operaen i Midten har stor succes med forestillinger, der tryllebinder de yngste

Før jul var næsten 4000 jyder i teatret for at se familieoperaen ”Hans & Grethe”, da Operaen i Midten tog på turné. Forestillingen fik oven i købet også ros af anmelderne.
De mange børn, der ved den lejlighed oplevede opera af høj kvalitet, var virkelig optaget af forestillingen.
Det samme var mere end 600 børnehavebørn, der i november fik fornøjelsen af at se og høre ”Tryllehatten”. Her blev klassisk musik og sang serveret i øjenhøjde med børnene.
Nu kan Operaen i Midten konstatere, at interessen er usvækket. Skoleklasser fra 0. til 4. klasse i de fire hjemkommuner Ikast-Brande, Holstebro, Struer og Herning er inviteret til opførelser af ”Operakarrusellen” i marts, og på få dage er langt de fleste billetter revet væk.
Forestillingen blev også opført sidste år, og den gang var reaktionerne meget positive.
”Det er dejligt at vise de yngste publikummer, hvad opera kan være. Og så er det vidunderligt, at så mange har lyst til at tage mod vores invitation,” siger operachef Flemming Vistisen.
Operaen i Midten har ”Opera for alle” som motto, og med børne- og familieforestillinger som supplement til klassikere som ”La Bohème”, når det midt- og vestjyske kompagni langt omkring.

Alle pressemeddelelser om: