Nye glaslister rådner ikke

31. januar 2011

Til redaktionen

Holstebro, 31. januar 2011

Vi e-mailer pressestof for Kastrup A/S. Virksomheden fremstiller vedligeholdelsesfrie glastlister fremstillet i aluminium.
Kastrup A/S producerer vinduer og døre og har produktion flg. steder: Træ/alu-vinduer fremstilles i Lyby nord for Skive, trævinduer i Vildbjerg og plastvinduer i Holstebro.
Læs mere på www.kastrupvinduet.dk

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med
Kastrup A/S.

Yderligere informationer kontakt Kastrup Vinduet, direktør Lasse Kastrup,
tlf 3078 2201 eller e-mail lk@kastrupvinduet.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nye glaslister
rådner ikke

 

Husejere kender problemet. Når vinduet har siddet på sin plads i nogle år, begynder malingen at krakelere nederst på de lodrette lister, der holder ruderne fast i rammen. Et par prik med en skruetrækker afslører bløde punkter og dermed tiltagende forrådnelse.

Kastrup A/S har nu elimineret dette svage led i de ellers yderst langtidsholdbare trævinduer, som virksomheden gør en dyd ud af at fremstille. Løsningen på problemet hedder vedligeholdelsesfrie glaslister, fremstillet i aluminium.

– Glaslister af træ vil uvægerligt suge fugt op fra mødet med bundlisten, der skal lede regnvand væk fra vinduet. Nu har vi udviklet glaslister, som vil bevare udseendet og funktionaliteten i løbet af vinduets levetid. Visuelt er de vedligeholdelsesfrie glaslister ikke til at skelne fra de tilsvarende lister i træ, siger produktionschef Claus Andersen, Kastrup A/S.
Vinduer med karm og ramme i rent træ vælges i dag hovedsageligt af private husejere og desuden ved restaureringer af ældre, bevaringsværdige bygninger. Trævinduerne er 20-25 procent billigere end vinduer fremstillet i en kombination af træ indvendigt og aluminium på ydersiden. Kastrup A/S har begge typer i sit sortiment foruden den tredje mulighed, plastvinduet.

De vedligeholdelsesfrie glaslister er fra nu af standardleverancer ved Kastrup trævinduer og –døre. Men ønsker man det, kan man også fremtidigt få sine vinduer fremstillet i Vildbjerg med glaslister i træ. I begge tilfælde uden synlige søm eller spor af anden montage.

Alle pressemeddelelser om: