Stemmer fra Grønnedal

19. januar 2011

Til redaktionen

Holstebro, 19. januar 2011

Vi e-mailer pressestof for Arbejdernes Andels Boligforening i Struer. De starter projektet ”Stemmer fra Grønnedal” under ledelse af dirigent Frans Rasmussen – kendt fra tv-udsendelserne ”Stemmer fra Vollsmose”.
Projektet igangsættes fredag den 28. januar med et storstilet arrangement på Struer Østre Skole.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Lars Bahl.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Arbejdernes Andels Boligforening i Struer.

Yderligere informationer kontakt Nordvest Administration, direktør Kurt Degnbol, mobil 4043 0950 og direkte 9610 5926.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Struer vil fortsætte tv-succes:

Stemmer fra Grønnedal

 

Korsang er perfekt til at skabe socialt fællesskab, og det får beboerne i boligområdet Grønnedal i Struer mulighed for at bevise i de kommende måneder.

Under ledelse af dirigent Frans Rasmussen – kendt fra tv-udsendelserne ”Stemmer fra Vollsmose” – skal der etableres et kor bestående af beboere fra Grønnedal, Arbejdernes Andels Boligforening, personer med tilknytning til Grønnedal samt eventuelle interesserede medarbejdere.

Koret får navnet ”Stemmer fra Grønnedal”, og opstarten sker ved et storstilet arrangement fredag d. 28. januar. På Struer Østre Skole vil en række kendte kunstnere underholde. Blandt dem er forsanger i Outlandish, Isam B, Dario Campeotto, pianist Karl Ulrik Munk Andersen spiller alt fra klassisk til rock, Legestuen, Trekløveret fra Urban-planen i København og beatboxer Tahir Dalager.

Efter den musikalske optræden er alle mere end velkomne i Grønnedals Beboerhus, hvor alle interesserede kan melde sig til koret og smage internationale specialiteter, som tilberedes af beboerne. Her vil dirigent Frans Rasmussen begynde sit arbejde med få kontakten til interesserede.

Projektet er led i Arbejdernes Andelsboligforenings projekt ”Det gode Liv”, hvor man i samarbejde med beboerne vil gøre Grønnedal til et attraktivt boligområde.

– Én af idéerne med ”Det gode Liv” er at skabe socialt fællesskab på tværs af de mange nationaliteter, der bor i Grønnedal. Vi har i tv set, at korsang kan udvirke mirakler, når det drejer sig om sammenhold og ønsket om at få succes. Det kan vi også gøre, for vi har det, der skal til, siger direktør Kurt Degnbol fra Nordvestadministration i Holstebro.