En faglig magtdemonstration!

18. december 2010

Til redaktionen

Holstebro, 18. december 2010

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com – ”Os ude på landet” i Naur ved Holstebro. Bureauet har 25 års jubilæum 19. december.
Læs mere om Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Kommunikationsbureauet Tilsted Com har 25 års jubilæum:

En faglig magtdemonstration!

 

Det er en kunst i sig selv at overleve i kommunikationsbranchen, og kun få har gjort det i mange år.
Tilsted Com er én af de få, og netop i disse dage har bureauet eksisteret i 25 år.
Man kan med god ret kalde det en faglig magtdemonstration, at det er lykkedes for bureauet at drible sig udenom de faldgruber, som har kostet så mange andre livet. De nøgne tal fortæller, at kommunikationsbranchen på landsplan i de seneste par år har haft en tilbagegang på knap 39 procent – og alene i 2009 på små 70 procent.

Hemmeligheden

Hemmeligheden bag Tilsted Com er bl.a., at bureauet i modsætning til mange konkurrenter har gode stabile kunder, som i årevis har benyttet bureauet som samarbejdspartner.
– Det er med vilje, vi kalder os et kommunikationsbureau og ikke et reklamebureau eller et marketingbureau. Vi laver ikke altid det, kunderne forventer. Vi går i dialog med kunderne, for vi vil gerne sikre troværdighed. Vi vil fortælle sandheden, som den er. Vi er ikke bange for at sige til folk, at de skal lade være med at bruge deres penge på noget, der ikke holder, siger Bent Tilsted, der sammen med fotograf Ole Mortensen er ejerne af Tilsted Com.

Konceptet

Bureauet eller slet og ret ”Os ude på landet” blev grundlagt af den daværende freelance-pressefotograf Bent Tilsted i december 1985. Siden er det gået støt og roligt fremad, og det lykkedes allerede tidligt at cementere bureauets kommunikations-koncept.
I 1988-89 blev Tilsted Com et landsnomineret bureau med kommunikation som speciale. Dermed var bureauet faktisk foran udviklingen, da brancheorganisationen Dansk Kommunikationsforening først kom til i 1990´erne…
Tilsted Com opnåede i 2006 at blive udnævnt til ”Årets kommunikationsbureau”. Det satte en tyk streg under, at bureauet og dets medarbejdere har fat i den rigtige ende ved at fokusere på faglige kompetencer og seriøs rådgivning.
Det er jo også bageren, der bager boller, og mekanikeren, der laver biler…

Kunderne ville det

– Vi har eksisteret i 25 år, fordi kunderne har villet det, og fordi vi har haft en stab af trofaste og fagligt kompetente medarbejdere. Tillid, trofasthed og konstant forandring har altid været vores råd til kunderne, og den medicin har vi selv taget, konstaterer Bent Tilsted.
– Men vi er her og vil være det i fremtiden. Når de økonomiske sår er helet, udvider vi medarbejderstaben igen, for det er dem, der er guldet. Det er en helt fantastisk følelse at arbejde sammen med mange forskellige faglige specialister og få tingene til at fungere. Det er noget af det største og sjoveste, man kan opnå, siger han.

Alle pressemeddelelser om: