Bel Sac’s jernlady har 25 års jubilæum

14. december 2010

Til redaktionen

Holstebro, 14. december 2010

Vi e-mailer pressestof for Bel Sac i Vemb. International indkøber Tinna Kamstrup har lørdag 1. januar 25 års jubilæum.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved Bel Sac.

Yderligere informationer kontakt Bel Sac, Lene Hansen eller Camilla Dalager,
tlf. 9748 1411.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Navnestof:

Bel Sac’s jernlady
har 25 års jubilæum

 

Tinna Kamstrup har lørdag d. 1. januar været ansat hos Bel Sac i 25 år.
Bel Sac er én af Danmarks førende brands inden for lædertasker, punge og handsker, og firmaet er stolt af den kvindelige fighter.
Tinna Kamstrup er i dag international indkøber med hele fjernøsten som arbejdsområde, og hun er en nøglemedarbejder med stort overblik. Det gør også, at hun ofte tages med på råd, når der tages vigtige beslutninger.
Tinna begyndte hos Bel Sac i 1986, hvor hun i produktionen var områdeansvarlig. Efterfølgende var hun i 1990 med til at flytte produktionen fra Vemb til Portugal, og her blev hun produktionsansvarlig for hele produktionen. Det medførte en periode med megen rejseaktivitet, da det krævede en stor indsats at få en hel ny fabrik op i gear.
I dag ligger produktionen i Indien, og Tinna glæder sig til at besøge dem til februar. Trods flytning af produktionen er designet stadig dansk og læderet italiensk. Tinna besøger derfor stadig messer i Italien for at opkøbe råvarer.
I fritiden har Tinna været en dybt engageret ungdoms-håndboldtræner i HH90 i 19 år. Og selv har hun to døtre, som spiller på højt niveau. Hun har ført flere hold til flotte mesterskaber. Hun lægger stor vægt på at kombinere både det fysiske og mentale. Derfor er det vigtigt for hende, at de unge udover fysik og taktik også lærer noget om disciplin og opdragelse – og om, hvor grundlæggende det er, at man kan opføre sig ordentligt.

Alle pressemeddelelser om: