Motorvejskage som tak!

3. december 2010

Til redaktionen

Holstebro, 3. december 2010

Vi e-mailer pressestof for den vestjyske infrastrukturgruppe. De inviterer på motorvejskage torsdag 9. december kl. 14-15 som tak for at politikerne vil forlænge motorvejen fra Herning til Holstebro.
Se mere på www.rute18.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt formanden for den vestjyske infrastrukturgruppe John Thorsø, mobil 2922 1800.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Motorvejskage som tak!

 

Ting tager tid!
Det ved om nogen den infrastrukturgruppe, der har arbejdet målrettet på at få forlænget motorvejen fra Herning til Holstebro.
Nu har politikerne på Christiansborg ENDELIG erkendt, at det vil være til gavn for både borgere og erhvervsliv i det nordvestjyske at forlænge motorvejen. Egentlig vedtog Folketinget projektet allerede i 1996, og nu 14 år efter fuldendes det.
– Politikerne har indset, at det kan betale sig at udbygge Vestdanmark for at få en bedre national balance. Omsider er vore argumenter blevet hørt, og det vil vi gerne markere med at servere motorvejskage for politikerne, siger formanden for den vestjyske infrastrukturgruppe, John Thorsø.
Kaffegildet foregår i de konservatives gruppelokale på Christiansborg torsdag den 9. december kl. 14-15.
Infrastrukturgruppen under Landsdelcenter MidtVest består bl.a. af en række engagerede erhvervsfolk fra det midt- og vestjyske erhvervsliv. Det fælles mål er at få motorvejen fra Herning til Holstebro Nord realiseret.
Det har ført til en stribe tiltag i årenes løb. Bl.a. indviede man i 2007 sammen med Nordvestjysk Erhvervsråd og NCC Roads de første 10 meter af det vestjyske motorvejsbyggeri.

Alle pressemeddelelser om: