Grethe er en vinder

23. november 2010

Til redaktionen

Holstebro, 23. november 2010

Vi e-mailer pressestof for Operaen i Midten. Operakompagniet, der har hjemme i Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro kommuner.
Denise Beck, som i 2004 vandt konkurrencen Unge Sangere i Ikast, vender nu tilbage og synger i familieoperaen ”Hans & Grethe”, som har premiere i december.

Læs mere om Operaen i Midten på www.operamidt.com

Tekst og foto ved Mads Würtz Gammelmark
Tekst og fotos findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og fotos må kun benyttes i forbindelse med omtale af Operaen i Midten.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til projektkoordinator Mads W. Gammelmark, 9611 7835 eller mobil 2065 7569.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Grethe er en vinder

 

Grethe er en vinder

Denise Beck vandt konkurrencen Unge Sangere i Ikast i 2004. Nu vender hun tilbage til Jylland for at synge i familieoperaen ”Hans & Grethe”.

Sopranen Denise Beck er blot 29 år, men allerede ganske erfaren. Hun bor i Berlin og har sunget en række store partier. I sommer var hun sigøjnersken Frasquita i Carmen. Nu skal hun være en lille pige, der kommer på noget af et eventyr sammen med broderen Hans.

Denise Beck er selv i gang med karrierens eventyr, og kan blandt andet prale af, at hun i 2004 vandt konkurrencen Unge Sangere i Ikast samme år modtog hun også Ulrich Stærk-pris.
Senest har hun kunnet sætte 2. prisen fra årets Ricard Tauber konkurrence i London på hylden.

Rollen som Grethe kræver, ud over Denise Becks smukke stemme, også at hun finder sit indre barn frem. Samtidigt har hun også været forbi en dialog-coach, da der også er talte replikker i Operaen i Midtens version. Det sker for at give forestillingen et flow og en rytme, der passer til et moderne dansk familiepublikum. Opsætningen får også en række imponerende scenebilleder med fine kostumer, flot lys og masser af effekter. Der er også plads til smuk ballet og dejlig korsang, der må røre de fleste.

Der er premiere i Musikteatret Holstebro den 4. december, og herefter spiller Hans & Grethe i Aalborg, Århus, Viborg og Herning.

Alle pressemeddelelser om: