Stor ordre i mahogni

22. november 2010

Til redaktionen

Holstebro, 22. november 2010

Vi e-mailer pressestof for Kastrup A/S. Virksomheden har fået en stor ordre på fremstilling af 1.200 vindueselementer i mahogni. Ordren skal produceres på fabrikken i Vildbjerg.
Kastrup A/S producerer vinduer og døre og har produktion flg. steder: Træ/alu-vinduer fremstilles i Lyby nord for Skive, trævinduer i Vildbjerg og plastvinduer i Holstebro.
Læs mere på www.kastrupvinduet.dk

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com og Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Kastrup A/S.

Yderligere informationer kontakt Kastrup Vinduet, direktør Lasse Kastrup, tlf 3078 2201 eller e-mail lk@kastrupvinduet.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Stor ordre i mahogni

Kastrup A/S viste vilje, seriøsitet og omkostningsbevidsthed, da produktionen af 1.200 vindueselementer blev hentet hjem til fabrikken i Vildbjerg

– Det var især den seriøse måde, Kastrup A/S gik til opgaven på, der imponerede. For os som totalentreprenør skabte det tillid, at Kastrup viste, at de som ny leverandør var indstillet på at gøre et seriøst benarbejde for at vise, at de magter denne krævende opgave. Det er lykkedes til fulde.
Sådan siger en tilfreds Morten Baunsgaard, teknisk direktør i total- og hovedentreprenørvirksomheden V8 Construction A/S i Ballerup. I samråd med bygherren Sjælsø A/S har V8 Construction valgt at placere ordren på i alt 1.200 mahogni-elementer til det eksklusive lejlighedsprojekt Lyngby Søpark hos vinduesproducenten Kastrup A/S.
Den store ordre skal produceres og leveres fra nu af og frem til sommeren 2011 på Kastrups fabrik for trævinduer i Vildbjerg. Morten Baunsgaard fortæller gerne historien om, hvordan den vestjyske vinduesfabrikant kom ind i billedet:
– Kastrup havde givet os et attraktiv tilbud på et andet projekt, og derfor fik vi lyst til at spørge dem, da vi skulle i gang med anden etape af Lyngby Søpark med 130 lejligheder. Vi havde benyttet et andet vinduesfirma på første etape, og det var ikke overbevisende. Nu fik vi et nyt tilbud fra Kastrup, der prismæssigt var attraktivt i forhold til den første leverandørs. Det var selvfølgelig i sig selv et plus, men endnu vigtigere var den måde, Kastrup håndterede opgaven på, fortæller Morten Baunsgaard.
V8 Construction bemærkede, at ikke blot salgschef Peter Kragsig, men også direktør Lasse Kastrup og produktionschef Claus Andersen deltog i møderne og det forberedende arbejde.
– De ville være helt sikre på, at produktet matchede. Kastrup producerede selv en prototype i fuld skala af et af de mest komplicerede moduler i leverancen, og den blev besigtiget og godkendt på fabrikken, inden aftalen blev indgået. Efterfølgende var Kastrup fleksibelt indstillet med hensyn til leveringsbetingelserne. Det at man viser, at man er villig til at operere på andre vilkår end sine egne, er attraktivt for os som totalentreprenør med det samlede ansvar over for bygherre. Det har været en god oplevelse, og vi vil helt sikkert spørge Kastrup ved kommende byggeprojekter, siger teknisk direktør Morten Baunsgaard.

Udsigt, lysindfald og indbrudssikring

Lyngby Søpark er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i København som ni slanke boligblokke med store altaner, placeret i en vifte omkring Lyngby Sø i det attraktive Kgs. Lyngby. Udsigten fra og lysindfaldet gennem de rumhøje vinduer er gjort optimale. Elementerne har skodder, der ligesom vinduesrammer og –karme fremstilles i miljøgodkendt og langtidsholdbar Sapele-mahogni. Herved kan man selv i stueplan have et indadgående vindue stående åbent, når man ikke er hjemme, idet skodden fungerer som indbrudssikring.

Bunden lagt på træfabrikken

For Kastrup A/S og specielt fabrikken for trævinduer i Vildbjerg har ordren på Lyngby Søpark stor betydning.
– Opgaven betyder, at vi kan undgå afskedigelser i produktionen vinteren over, og det er vigtigt i en periode, hvor især markedet for privatboliger skal løbes i gang efter et par års afmatning. Vores langsigtede investeringer i teknologi, senest et fuldautomatisk overfladebehandlingsanlæg, betyder, at vi kan levere et kompliceret produkt i ensartet kvalitet til en konkurrencedygtig pris, siger værkfører Henrik Holm Jensen, Kastrup Træ Vinduer og Døre.

Alle pressemeddelelser om: