Guld i Spjald

17. november 2010

Til redaktionen

Holstebro, 17. november 2010

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com. Fotograf Søren Palmelund, som lige er blevet udlært deltog i den prestigefyldte billedkonkurrence ved photo-dk/Dansk Fotografisk Forenings årsmøde, hvor han fik en guldmedalje for sit fantastiske foto, hvor han har anvendt maling fra Flügger. Søren Palmelund bor i Spjald og for øjeblikket kan billederne ses hos Flügger i Spjald.

Se videoen på http://blog.tilsted.com
under Nye indlæg:
Fotografisk malemester

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Geir Haukursson, fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Guld i Spjald

 

Fotografen Søren Palmelund hos kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur ved Holstebro er en ren gulddreng. Søren Palmelund har vundet guldmedalje i den prestigefyldte billedkonkurrence ved photo-dk/Dansk Fotografisk Forening. Han viste sin styrke ved at vinde guld i kategorien “Monochrome”.

Leg med farver

Normalt forbinder man farver og maling med forskønnelse af vægge, lofter, døre, vinduer eller husets træværk.
Men Flügger farver kan så meget andet. Det har Tilsted Com´s fotograf Søren Palmelund bevist. Han tager Flügger farver’s opfordring om at lege med farver helt bogstaveligt. I forbindelse med en opgave om gymnaster fandt han malerpenselen frem for at udfordre sig selv på en helt ny måde. Han tog Katrine Jensen fra Spjald med til Tilsted Com´s atelier, og her blev hun malet blå fra top til tå med Flügger farver.
Det kom der en guldmedalje ud af på landsplan.
Med andre ord passer det, hvad de siger: Kun fantasien sætter grænser!
For øjeblikket kan billederne ses hos Flügger i Spjald.

Alle pressemeddelelser om: