Værsgo´ – her er dokumentationen

24. oktober 2010

Til redaktionen

Holstebro, 7. november 2002

Vi e-mailer pressestof for akupunktør John Boel, som har skrevet bogen “Se godt ud” for at dokumentere sine resultater inden for behandlingen af øjenforkalkning og andre “uhelbredelige øjensygdomme”.
Bogen kan rekvireres ved henvendelse til John Boel.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Få flere oplysninger på: www.segodtud.dk

Yderligere informationer – kontakt akupunktør John Boel, tlf. 9747 3162.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Akupunktør John Boel slår til igen:

Værsgo´ – her er dokumentationen

 

Dokumentation, dokumentation og atter dokumentation..!
Det er, hvad der skal til, hvis f.eks. akupunktører skal flytte grænser inden for den etablerede lægevidenskab. Det er ikke nok, at nye metoder giver positive resultater, og at patienterne kan mærke tydelige forbedringer og i nogle tilfælde bliver helbredt for deres sygdomme.
Spørg blot John Boel fra Vestjylland, der er én af verdens førende akupunktører. Han har i snart 20 år behandlet patienter fra hele verden med akupunktur, og løbende har han forsket i nye metoder. Det har gjort ham til specialist i bl.a. behandling af øjenforkalkning og andre “uhelbredelige øjensygdomme”, og for at dokumentere sine resultater har han skrevet bogen “Se godt ud”.
– Den etablerede lægeverden er fyldt med skeptikere. Det har lært mig, at det ikke er tilstrækkeligt, at jeg mundtligt fortæller om mine resultater og de fremskridt, akupunktur kan føre til i behandling af forskellige sygdomme, som lægerne må give op over for. Det skrevne ord er mere troværdigt og forpligtende, siger John Boel om baggrunden for, at han har skrevet bogen.

70.000 patienter

Hensigten er først og fremmest at informere om øjenakupunktur og dens mulighed for at hjælpe de tusindvis af patienter, som af øjenlægerne har fået beskeden: “Det skal du lære at leve med”. Det skal de ifølge John Boel ikke nødvendigvis, og det kan foreløbig ca. 70.000 øjenpatienter fra hele Europa skriver under på.
Ved hjælp af mange års forskning og en god portion vestjysk stædighed har John Boel fundet frem til en akupunkturmetode, der kan hjælpe patienter med øjensygdomme som f.eks. øjenforkalkning, kikkertsyn, grøn stær, dårligt syn og blindhed forårsaget af hjerneskader. Med øjenakupunktur kan disse og en række andre lidelser forbedres og i visse tilfælde helbredes.

Lad os bygge bro

John Boel har uddannet mange udenlandske læger, øjenlæger og akupunktører i øjenakupunktur, og de har velvilligt stillet deres resultater til rådighed som dokumentation i bogen. Forbedringerne af patienternes syn er bemærkelsesværdige, og derfor kan John Boel ikke lade være med at fundere over, at kun en lille håndfuld danske læger har vist interesse for sagen.
– Der er ingen tvivl om, at hvis en øjenlæge havde opdaget denne behandlingsmetode, var den indført som standardbehandling for uhelbredelige øjenlidelser i hele den vestlige verden. Lad os dog bygge bro på tværs af faggrænserne til gavn for patienterne, siger han.
Udover at fortælle om og dokumentere værdien af øjenakupunktur ønsker John Boel med bogen at give folk mulighed for selv at lave øjenøvelser. I bogen anviser han bl.a. syv øjenøvelser, der kan forbedre synet gennem øjenafslapning.

Fakta

Akupunktør John Boel, 58, har sammen med sin familie drevet klinik i Aulum i snart 20 år. Patienterne kommer fra hele verden, og i 2000 blev John Boel kåret som “Århundredets Akupunktør”.
Han har i mange år forsket i mulighederne for at bruge akupunktur inden for øjenområdet, og det er resultatet af den forskning, han har brugt som fundament for bogen “Se godt ud”. Den fortæller om behandling af øjenforkalkning og andre uhelbredelige øjensygdomme ved hjælp af øjenakupunktur, og bogen er svaret på den voksende interesse fra både patienter og øjenlæger fra hele Europa.
Bogen er udgivet på “Mit eget forlag” foreløbigt i et oplag på 1500 stk. og kan købes i boghandelen eller ved henvendelse på hjemmesiden www.segodtud.dk.
På hjemmesiden kan man desuden læse om forskellige forskningsresultater og nyheder om øjenbehandling.

Alle pressemeddelelser om: