Kastrup ansætter flere

9. september 2010

Til redaktionen

Holstebro, 9. september 2010

Vi e-mailer pressestof for Kastrup A/S, som har øget beskæftigelsen på fabrikken for træ/alu vinduer med 140 procent siden nytår.
Kastrup A/S producerer vinduer og døre og har produktion flg. steder: Træ/alu-vinduer fremstilles i Lyby nord for Skive, trævinduer i Vildbjerg og plastvinduer i Holstebro.
Læs mere på www.kastrupvinduet.dk

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med
Kastrup A/S.

Yderligere informationer kontakt Kastrup Vinduet, direktør Lasse Kastrup,
tlf 3078 2201 eller e-mail lk@kastrupvinduet.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kastrup ansætter flere

Beskæftigelsen på fabrikken for træ/alu vinduer er øget med 140 procent siden nytår

Der bygges og renoveres igen i Danmark efter nogle stille år for byggebranchen. Det smitter af på de leverandører, der har formået at udnytte krisen til at udvikle og fremtidsrette produktionen. En af dem er den vestjyske vinduesfabrikant Kastrup A/S.

– Når jeg går rundt ude i produktionen, hilser jeg på folk, jeg ikke kender. Siden nytår har vi øget beskæftigelsen på fabrikken for træ/alu vinduer fra 25 til 60 med-arbejdere. Tæller man funktionærerne med, er medarbejderstaben øget fra 40 til 75. Tallet skal ses på baggrund af, at vi sidste efterår var nødt til at sige farvel til en snes mand som følge af ordrenedgang. Men de har altså kunnet vende tilbage samtidig med, at vi har ansat endnu flere folk, siger direktør Lasse Kastrup.

Det gav pote, at den danske vinduesfabrikant valgte at holde sin produktion og sit salgsapparat i gang gennem hele sommerperioden.

– I forhold til de foregående somre har vi i år mærket betydeligt mindre sæsonudsving. Mange af vore kunder har også holdt forretningen kørende i ferien. Det har givet mange ordrer fra tømmerhandlere og til projektmarkedet, ikke mindst boligforeninger, fortæller Lasse Kastrup.

Foruden træ/alu vinduerne, der produceres på fabrikken i Lyby nord for Skive, fremstiller Kastrup plastvinduer i Holstebro og trævinduer i Vildbjerg. Beskæftigelsen på de to sidstnævnte fabrikker ligger stabilt på 20 mand hvert sted. Den alsidige vinduesfabrikant mærker, at efterspørgslen p.t. er størst efter de kombinerede vinduer med træoverfladen på den indvendige side af vinduet og den vedligeholdelsesfrie aluminium som udvendig karm- og rammebeklædning.

– Vores nye, højisolerende kompositprofiler, der lige nu er ved at blive indkørt i produktionen af træ/alu- og plastvinduer, vil givetvis skærpe interessen for vores vinduessortiment. Flere produktnyheder er på vej samtidig med, at vi investerer i automatiseret produktion. Kastrup – og dermed vore kunder – går en spændende tid i møde, lover direktør Lasse Kastrup.

Alle pressemeddelelser om: