Kastrup holder vinduet åbent

20. juli 2010

Til redaktionen

Holstebro, 20. juli 2010

Holstebro, 20. juli 2010

Vi e-mailer pressestof for Kastrup A/S, som holder produktion, service og salg i gang stort set uden afbrydelser sommeren igennem. Kastrup A/S producerer vinduer og døre og har produktion flg. steder: Træ/alu-vinduer fremstilles i Lyby nord for Skive, trævinduer i Vildbjerg og plastvinduer i Holstebro.
Læs mere på www.kastrupvinduet.dk

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.
Foto ved fotograf Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Kastrup A/S.

Yderligere informationer kontakt Kastrup Vinduet, direktør Lasse Kastrup,
tlf 3078 2201 eller e-mail lk@kastrupvinduet.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kastrup holder vinduet åbent

Alsidigt vinduesfirma trodser krisen ved at udvide sin produktion i Danmark tæt på kunderne. Sidegevinsten for samfundet er 150 danske arbejdspladser

Det er ikke tilfældigt, at vinduesvirksomheden Kastrup A/S holder produktion, service og salg i gang stort set uden afbrydelser sommeren igennem. Kastrup konkurrerer med såkaldte danske producenter, som vælger at få fremstillet deres vinduer billigt i Østeuropa og Baltikum. Dem kan man kun hamle op med, hvis man kan levere et kvalitetsprodukt i de materialer, kunden efterspørger og til den aftalte tid.

– For os er der intet alternativ til at producere i Danmark. Som ordreproducerende virksomhed skal vi være tæt på vores kunder og samarbejdspartnere, så de kan få fat på os her og nu. Derfor beholder vi vores produktion – og dermed 150 arbejdspladser – i Danmark. Og derfor holder vi salgskontorerne åbne i hele ferieperioden, hvor kunderne – herunder private husejere – er velkomne til at besøge vore udstillinger på de tre fabrikker og få gode idéer. Skulle det resultere i en ordre, vil den blive sat i produktion midt i sommervarmen, siger direktør Lasse Kastrup.

Hvad materialer angår, dækker Kastrup A/S hele paletten inden for moderne produktion af vinduer og døre: Træ/alu-vinduer fremstilles i Lyby nord for Skive, trævinduer i Vildbjerg og plastvinduer i Holstebro. Fabrikkerne for træ/alu og plast er for længst overgået til den mest avancerede og automatiserede produktionsteknologi, og i løbet af efteråret kommer turen til trævinduerne i Vildbjerg. Trods krisen i byggesektoren vælger Kastrup at investere 15 mio. kr. i et nyt bearbejdningscenter og en malerobot.

– De nye maskiner forkorter leveringstiden og forbedrer kvaliteten. Investeringen i ny teknologi sker sideløbende med, at vi lancerer flere produktnyheder i løbet af efteråret. Vi har i år introduceret og opnået godkendelse af en ny type energivinduer i træ. Nu følger vi op med en træ/alu-løsning, hvor stålarmeringen i karm og ramme er erstattet af glasfiber. Herved fjerner man en kuldebro og udskifter den med et isolerende materiale, hvilket giver en klar forbedring af vinduets isoleringsevne, fortæller Lasse Kastrup.

Kastrup A/S leverer til den professionelle byggesektor og har håndværksmestre, tømmerhandler, boligforeninger, entreprenører m. fl. som sine primære kunder.

– Vi foretrækker at være i en tæt dialog med vores kunder. Valg af vinduer og døre er en kompliceret sag, hvor det billigste tilbud ofte viser sig at være dyrest i den sidste ende. Levereringssikkerhed er ét parameter, råvarer og teknologi er andre. Med Kastrup er kunden sikker på at få en vare, fremstillet af de bedste materialer på markedet og leveret til tiden, slutter direktør Lasse Kastrup.

Alle pressemeddelelser om: