Rocklegende samler talenter

15. juni 2010

Til redaktionen

Holstebro, 15. juni 2010

Her følger en nyhed fra Operaen i Midten, der dækker Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro Kommuner.
Operaen i Midten er gået sammen med elever fra Dansk Talent Akademi om at lave forestillingen ”L.A. Jim” inspireret af rock-legenden Jim Morrisons liv.
Læs mere om Operaen i Midten på www.operamidt.com

Tekst ved Mads Würtz Gammelmark.
Foto ved instruktør Nikolaj Mineka.
Tekst og foto må kun anvendes i forbindelse med omtale af Operaen i Midten og Dansk Talent Akademi.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til operachef Flemming Vistisen, tlf. 2332 5043 eller projektkoordinator Mads Würtz Gammelmark tlf. 9611 7835

Med venlig hilsen

Mads Würtz Gammelmark
Operaen i Midten

 

Rocklegende samler talenter

 

Dansk Talent Akademi og Operaen i Midten forener alle gode kræfter i et unikt og nyskabende teaterprojekt, nemlig teaterkoncerten ”L.A. Jim”.

En lang række unge talenter inden for billedkunst, musik, scenekunst og dans er i gang med at skabe en helt ny teaterkoncert med inspiration i rock-legenden Jim Morrisons liv. Forestillingen bærer titlen ”L.A. Jim”, og den får premiere til oktober.
Talenterne hører alle under Dansk Talentakademi, og det er her, den kreative proces bobler løs.
Det er første gang, at akademiets talentlinjer mødes i et fælles projekt, og det sker i samarbejde med egnsteatret Operaen i Midten.
”Vi byder ind med vores erfaring og professionalisme, ikke mindst, når det handler om at få flere kunstarter til at spille sammen, og så har vi kontakten til professionelle kunstnere, der arbejder sammen med de unge talenter,” siger Flemming Vistisen.
Operachefen opfatter teaterkoncerten som en unik mulighed for samarbejde mellem et egnsteater og en undervisningsinstitution, men også som en mulighed for at skabe interesse for kunst og kultur blandt unge i hele regionen.
”Operaen i Midten vil gerne skabe musikdramatik for alle aldersgrupper, og med ”L.A. Jim” får vi et ungt publikum i tale, og viser dem, hvilke særlige kvaliteter, en teaterkoncert rummer. Vi får skabt en forestilling af høj kvalitet,” siger Flemming Vistisen.
Gennem forestillingen får de unge talenter også et vindue, der kan vise deres store potentiale.

Alle pressemeddelelser om: