Træn effektivt hjemme og ude

27. maj 2010

Til redaktionen

Holstebro, 27. maj 2010

Vi e-mailer pressestof for Jungle Sports, Danmark, som introducerer slyngetræning til de danske forbrugere. Slyngetræning er enkel og virkningsfuld – og der opnås mærkbare resultater ved bare 20 minutters træning to gange om ugen – så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang.
Læs mere om slyngetræning på www.jungle-sports.com

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved Jungle Sports.
Tekst og fotos må kun anvendes i forbindelse med omtale af Jungle Sports.

Yderligere informationer fås ved henvendelse til Jungle Sports, Danmark, salgsdirektør Peter Mølhøj Nielsen, tlf. 6996 0860 eller mobil 2873 3323.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Jungle Sports klar med slyngetræning:

Træn effektivt hjemme og ude

 

– Jeg har ikke tid!
– Jeg kan ikke finde motivationen!
– Jeg har ikke overskud!
Undskyldningerne står nærmest i kø, når folk skal forklare, hvorfor de ikke dyrker motion. De ved godt, at det er sundt for både krop og sjæl, men alligevel…
Derfor vil det danske firma Jungle Sports gøre det nemt og bekvemt for alle at opnå en effektiv motion. Midlet hedder slyngetræning, og træningsformen har oplagte fordele: Den kan foregå derhjemme eller på arbejdspladsen, når man har tid og lyst. Den er enkel og virkningsfuld – og der opnås mærkbare resultater ved bare 20 minutters træning to gange om ugen.
– Vi er helt på det rene med, at tid til motion er en afgørende faktor i dag. Derfor mener vi selv, vi har fundet den rigtige niche, hvor man bl.a. kan motionere derhjemme tæt på familien eller bringe udstyret med sig i en lille taske, så man har det med på hotellet, på fodboldbanen, eller hvor det er naturligt at træne. Derved kan man altid fastholde kontinuitet i træningen, siger Peter Mølhøj Nielsen, der er salgsdirektør i Jungle Sports.

Bedre velvære mere energi

– Én af årsagerne til, at slyngetræning er en effektiv og tidsbesparende træningsmetode er, at man træner multifunktionelt. Det betyder, at man træner og styrker flere muskelgrupper samtidig under samme øvelse, fortæller Peter Mølhøj Nielsen.
– Ud over at spare tid gør det både træningen sjov og udfordrende. Ét af de vigtigste aspekter ved slyngetræning er, at man får trænet den vigtige indre stabilitetsmuskulatur. Derved opnår man både bedre balance og stabilitet i kroppen og øger sammenspillet mellem den indre og ydre muskulatur. Det er vigtigt i forhold til at opnå en sund og effektiv træning, siger han.

Et bredspektret koncept

På Jungle Sports hjemmeside www.jungle-sports.com kan man både købe udstyret til slyngetræning og få inspiration til sit personlige træningsprogram. Det kan være vigtigt for motivationen at variere sin træning. Derfor tilbydes alle en gratis tilgang til en del af den webbaserede træningsdatabase. Her finder man også videoer, hvor man bliver hjulpet i gang med slyngetræningen.
– Når man motionerer, er det noget, man gør for sin egen skyld og investerer tid i. Derfor er det vigtigt for os, at vores udstyr er enkelt og brugervenligt, siger Peter Mølhøj Nielsen.
Mens slyngetræning i Danmark først nu er ved at blive en anerkendt motionsform, er den i bl.a. Norge, USA og flere europæiske lande en etableret trænings- og behandlingsmetode, der vinder kraftigt ind i bl.a. fitnesscentre, virksomheder og idrætsforeninger.

Detaljer gør en forskel

Ejer og udvikler af Jungle Sports, Jan Schultz Larsen, satte sig det mål, at Jungle Sports inden for tre år skulle være markedsledende world wide. Målet skal nås ved at satse på design, kvalitet og nye unikke produktløsninger ud fra mottoet ”detaljer gør en forskel”.
– Det har været helt centralt at få udviklet produktløsninger og koncept, så det tilfredsstiller dagens marked. Det er ikke nok at præsentere en alsidig og effektiv træning. Det må være enkelt at komme i gang og være tilpasningsdygtigt i forhold til omgivelser og kundernes behov, tilføjer han.
Den norske stat har gennem Innovasjon Norge (www.innovasjonnorge.no) været en afgørende faktor for Jungle Sports eksistens. Fonden har ydet stor økonomisk støtte, da den ser Jungle Sports som et innovativt firma med internationalt potentiale.

Alle pressemeddelelser om: