Køkkenvirksomhed i topform har skabt nye arbejdspladser

18. maj 2010

Til redaktionen

Holstebro, 18. maj 2010

Vi e-mailer pressestof for køkkenfirmaet kitchn A/S i Aulum. Virksomheden i Aulum har i løbet af de seneste måneder fået ca. 20 nye arbejdspladser, efter at den er blevet hjemsted for produktionen af køkkenbrandet Bigaconcept.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af SKG A/S.

Yderligere informationer kontakt kitchn A/S, adm.direktør Anders Hornebo,
tlf. 4032 7864.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Køkkenvirksomhed
i topform har skabt
nye arbejdspladser

 

Hvis det er et erhvervsmæssigt sundhedstegn at skabe nye arbejdspladser, er køkkenvirksomheden kitchn A/S i Aulum i topform.
I løbet af de seneste måneder har virksomheden fået ca. 20 nye arbejdspladser, efter at den er blevet hjemsted for produktionen af køkkenbrandet Bigaconcept. Og det er planen at skabe endnu flere arbejdspladser fremover.
– kitchn A/S er nu centrum for produktion af hele tre typer køkkener, da vi også producerer Nettoline, og med tre brands i samme hus har vi en unik mulighed for at dække en større del af markedet lige fra den midterste del af lavprismarkedet til den nederste del af topmarkedet, siger administrerende direktør Anders Hornebo.

Fordel for os

Han er ikke i tvivl om, at den samlede konkurrenceevne bliver styrket i form af f.eks. større indtjening og en effektiv produktion og produktudvikling i forhold til de øvrige aktører på køkkenmarkedet.
– Der er sket betydelige ændringer i forbrugernes adfærd. Tidligere ønskede de enten lav pris eller design og kvalitet. Fremtidens forbrugere efterspørger design og kvalitet til lav pris. Det er en klar fordel for os, siger Anders Hornebo.
2010 har også for kitchn A/S været præget af finanskrisen med først en pæn omsætning, senere en nedgang i omsætningen og så senest igen en kraftig stigning i omsætningen.
– I køkkenbranchen bliver vi ramt som nogle af de første, når handel med fast ejendom stopper, og samtidig bliver vi som de sidste påvirket positivt, når der atter kommer gang i salget af fast ejendom. Jeg håber meget på, at de positive tegn, vi ser netop nu, også for alvor vil slå igennem for os, tilføjer han.

Nødvendigt

kitchn A/S arbejder ihærdigt på at skabe ny omsætning, og bl.a. er der kommet flere nye forhandlere af Bigaconcept og nettoline. Desuden er der en positiv udvikling i salget af kitchn, og dertil kommer planer om butikker i England og en nethandelsportal.
Bigaconcept er ligesom kitchn A/S en del af Skandinavisk Køkkengruppe A/S, og det er af økonomiske grunde, at Bigaconcept er blevet flyttet fra Hjorthede i Østjylland til Aulum.
– De seneste to år har været meget hårde med en finanskrise, der har raset med stor kraft. Det har haft stor betydning for omsætningsudviklingen og dermed også indtjeningen i de enkelte selskaber, og vi har løbende foretaget tilpasninger i organisationen. Hvis vi ikke havde gjort noget, havde vi haft væsentlige større problemer i dag. Nu står vi stærkt og godt rustet til fremtidens udfordringer, siger Anders Hornebo.

Alle pressemeddelelser om: