Det går rigtigt godt

22. marts 2010

Til redaktionen

Holstebro, 22. marts 2010

Vi e-mailer pressestof for V1 Printcompany i Ebeltoft. Virksomheden producerer reklameflag, bannere, nationalflag m.m. og har aldrig haft mere travlt trods finanskrise.
Se mere på www.v1print.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved V1 Printcompany.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af V1 Printcompany.

Yderligere informationer kontakt V1 Flagindustri, bestyrelsesformand Klaus Voigt, tlf. 2015 0285 eller direktør Per Bang, tlf. 3067 4400.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Det går rigtigt godt

Optimismen sprudler hos Ebeltoft-virksomheden V1 Printcompany.

Det går godt for Ebeltoft-virksomheden V1 Printcompany. Rigtigt godt!
I modsætning til mange andre virksomheder, der stadig lider under finanskrisen, har Ebeltoft-virksomheden travlt med at producere sig vej gennem en voksende ordrebog. Og meget tyder på, at fremgangen har bidt sig fast.
– Vi har aldrig produceret så meget, som vi gjorde i januar/februar, og marts indfrier også vores mest optimistiske forventninger. Dertil kommer, at der er udsigt til store ordrer både i Danmark og i det øvrige Skandinavien i løbet af foråret, fortæller virksomhedens indehaver, Klaus Voigt.

International

V1 Printcompany printer på de fleste materialer, og samtidig udvikler og markedsfører virksomheden totalløsninger. Virksomheden producerer reklameflag, inden- og udendørs bannere, nationalflag og parasoller, og i øjeblikket er virksomhedens produktion fordelt på tre afdelinger i Stettin i Polen og én i Danmark.
Klaus Voigt er ofte selv aktiv i produktionen i de polske afdelinger. Det er han bl.a. for at sikre, at virksomhederne lever op til de skandinaviske arbejdsforhold, og at kvalitetsnormerne bliver overholdt.
I erkendelse af, at virksomheden efterhånden har udviklet sig til en international virksomhed med kunder i hele verden, har den skiftet det danskklingende forretningsnavn V1 Flagindustri ud med V1 Printcompany. Dermed signalerer virksomheden også, at den er en printvirksomhed, som producerer næsten hele paletten inden for print.

Kort leveringstid

– Vores grundtanke er, at vi kan klare store produktioner til ind- og udland med kort leveringstid og dermed imødekomme f.eks. de store kædebutikkers behov for stor kapacitet. Samtidig kan vi producere en stabil kvalitet på en professionel måde, fortæller direktør for V1 Printcompany, Per Bang.
Hovedparten af produktionen går til Danmark, Sverige, Norge, Polen, Tyskland, Østrig, Schweiz, Spanien og England. Virksomheden oprettede i begyndelsen af 2009 V1 Printcompany AB i Sverige, da salget på det svenske marked er inde i en rivende udvikling.

Alle pressemeddelelser om: