Det er supergodt!

16. februar 2010

Til redaktionen

Holstebro, 16. februar 2010

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com, som har produceret hjemmeside og brochure for iværksætter Lene Davidsen fra Vinderup.
Læs mere på www.lenedavidsen.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Lokal iværksætter:

Det er supergodt!

 

Konkrete resultater er til at tage og føle på!
Det fandt designeren Lene Davidsen fra Vinderup ud af på fagmessen Formland i MCH Messecenter Herning, hvor hun var blandt udstillerne af gaveartikler, brugskunst, design og interiør.
– Min hjemmeside og mine brochurer blev rost til skyerne, og jeg oplevede at blive taget seriøs, fordi jeg havde den side af min virksomhed i orden. Det er supergodt, siger hun.
Både hjemmesiden og brochurerne er produceret af Tilsted Com, og det er altid rart at få ros for den kommunikationsform, bureauet har valgt.
– Det var rigtigt fedt at mærke den store interesse fra de besøgende. Jeg fik skabt mange kontakter til mulige kunder fra bl.a. Japan, Tyskland og Norge, fortæller Lene Davidsen.
Som iværksætter har Lene Davidsen fået stor hjælp i form af rådgivning og økonomisk støtte fra Væksthus Midtjylland, og det var grundlaget for, at hun tog springet ud i det selvstændige liv.
Hun har designet “Button”-produkterne, der er inspireret af 1950ernes og 1960ernes møbeldesign. Lene Davidsen er autodidakt med erfaring inden for fremstilling af boligtekstiler og viden om farvesammensætning.
Læs mere på www.lenedavidsen.dk

Alle pressemeddelelser om: