Vi arbejder i hele verden

1. februar 2010

Til redaktionen

Holstebro, 1. februar 2010

Vi e-mailer pressestof for V1 Printcompany i Ebeltoft. Virksomheden har udviklet sig til en international virksomhed med kunder i hele verden.
Se mere på www.v1print.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved V1 Printcompany.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af V1 Printcompany.

Yderligere informationer kontakt V1 Printcompany, direktør Per Bang,
tlf. 3067 4400.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Vi arbejder i hele verden

 

Man skal ikke tage fejl af Ebeltoft-virksomheden V1 Printcompany. Nok har den base på Djursland, men den har efterhånden udviklet sig til en international virksomhed med kunder i hele verden.

– Det er et krav fra de store butikskæder og virksomheder, at vi kan klare verdensomspændende leverancer på meget kort tid, når de skal skifte kampagne. Samtidig kan vi nu servicere vore store samarbejdspartnere bedre og må meget sjældent sige nej til en ordre, siger direktør Per Bang.

Kraftig udvidelse

V1 Printcompany producerer reklameflag, bannere, nationalflag og parasoller, og i øjeblikket er virksomhedens produktion fordelt på to afdelinger i Stettin i Polen og én i Danmark. Virksomhedens søsterselskab i Polen – Voigt Promotion – har udvidet kapaciteten kraftigt i de sidste to år, så der i dag kan produceres 6000 kvm om dagen.

Virksomheden har for nylig købt en 19.000 kvm stor grund med henblik på i nær fremtid at kunne bygge en stor fabrik, som er designet til en moderne og effektiv produktion.

Alle pressemeddelelser om: