Operaen i Midten tester dit humør på ny hjemmeside

2. oktober 2009

Til redaktionen

Holstebro, 2. oktober 2009

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som har udviklet ny hjemmeside for egnsteatret Musikdramatisk Teater, som fra 1. december skifter navn til Operaen i Midten.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Operaen i Midten
tester dit humør
på ny hjemmeside

 

Du kan nu teste dit humør på nettet.
Det kan ske med et enkelt klik på den nydesignede hjemmeside www.operamidt.dk for egnsteatret Musikdramatisk Teater, der i løbet af de næste par måneder skifter navn til Operaen i Midten.
Tilsted Com har udviklet den nye hjemmeside på bureauets egen platform Tilsted Basic Web. Idéen med at sætte kulør på humøret samt et nyudviklet logo/designlinie fra bureauets grafiske afdeling er nogle af de elementer, der skal slå egnsteatrets nye image fast.
Navneskiftet til Operaen i Midten vil ske samtidig med operaens største turné nogensinde med 38 forestillinger i 35 danske byer i løbet af efteråret og i foråret 2010. Navneændringen blev offentliggjort ved premieren på Emil Reesens muntre operette Farinelli går torsdag den 1. oktober og træder officielt i kraft tirsdag den 1. december.
Tilsted Com har produceret programmet til opsætningen af Farinelli med bl.a. nye billeder af fotograf Ole Mortensen. De kan ses på http://www.tilsted.com/Showroom/BILLEDGALLERIER/Farinelli%20-%20Musikdramatisk%20Teater.aspx
Teatret har siden 2004 haft status som egnsteater med støtte fra Holstebro, Struer, Herning og Ikast-Brande kommuner.

Alle pressemeddelelser om: