Vinduer skaber huse

24. september 2009

Til redaktionen

Holstebro, 24. september 2009

Vi e-mailer pressestof for Kastrup Vinduet, som har åbnet ny afdeling i Vildbjerg og fået en ny hjemmeside, som gør det nemmere at vælge de rigtige vinduer.
Virksomheden holder åbent hus i Holstebro på fredag 2. oktober fra kl. 12-17 og lørdag 3. oktober i Vildbjerg fra kl. 10-16.
Læs mere på www.kastrupvinduet.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved Kastrup Vinduet og fotograf Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Kastrup Vinduet A/S.

Yderligere informationer kontakt Kastrup Vinduet, direktør Lasse Kastrup,
tlf 30 78 22 01 eller e-mail lk@kastrupvinduet.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Vindues- og dørproducent med ny stil:

Vinduer skaber huse

Vælg de rigtige vinduer til dit hus, nemt og lærerigt med ny hjemmeside.

Nu kan Kastrup Vinduet det hele, når det gælder produktion og levering af plast-, træ/alu- samt rene trævinduer i både fyr og mahogni.
Med afdelinger i Holstebro, Skive og senest også i Vildbjerg er paletten fyldt. Det markerer vindues- og dørproducenten bl.a. med en ny hjemmeside www.kastrupvinduet.dk, hvor kunderne kan afprøve et nyt og praktisk værktøj – Kastrup Facadedesigner – når de skal vælge de rigtige vinduer og døre til deres hus.
– Vinduer skaber huse, og de skal gerne kunne holde i hele husets levetid. Derfor gælder det om at vælge de rigtige vinduer i stedet for de billigste. Vore kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne se, hvordan deres hus vil se ud med forskellige typer vinduer og døre. Det ønske opfylder vor facadedesigner på en nem, hurtig og realistisk måde, fordi man kan indsætte og afprøve vore vinduer og døre på billeder af sit eget hus eller på nogle forskellige standard hustyper, fortæller Lasse og Carsten Kastrup, der i fællesskab ejer og leder den familieejede virksomheds tre afdelinger.

De rigtige vinduer

– Vort udgangspunkt er, at de kræsne vælger vore vinduer og døre, for så er de sikre på at få eksklusive kvalitetsprodukter. Vi ved godt, at man sikkert kan finde billigere produkter andre steder, men vi ved også, at man ikke kan finde nogle, der er bedre. Og folk, der kender os, ved, at vi altid holder, hvad vi lover, tilføjer de.
Kastrup Vinduet har Danmarks korteste leveringstid og er i byggebranchen kendt for at være en professionel, troværdig og hurtig leverandør. Med den nye Vildbjerg-afdeling kan vindues- og dørproducenten imødekomme kundernes specialønsker med hensyn til både materialevalg og design ved udskiftning af vinduer og døre samt ved valg af elementer til nybyggeri.
Kastrup Vinduet har åbent hus fredag den 2. oktober i den nyrenoverede plastafdeling i Holstebro, og lørdag den 3. oktober i træafdelingen i Vildbjerg. Alle interesserede er velkomne.

Alle pressemeddelelser om: