Roeavlerne har brug for en hurtig service

23. september 2009

Til redaktionen

Holstebro, 23. september 2009

Vi e-mailer pressestof for Grimme Skandinavien A/S i Rødkærsbro.
De har indgået en aftale med Karl Mertz A/S i Sakskøbing om serviceværksted og hovedlager for roeoptageren Grimme Maxtron.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Grimme Skandinavien A/S.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Grimme Skandinavien A/S.

Yderligere informationer kontakt Grimme Skandinavien A/S, Michael Hylleberg på
tlf. 4028 1377.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Roeavlerne har brug
for en hurtig service

 

For de danske roeavlere er det altafgørende, at deres maskiner kører så problemfrit som muligt i den travle og ofte tidspressede periode med optagning.
Derfor har Grimme Skandinavien A/S sammen med Karl Mertz A/S oprettet et nyt serviceværksted og dansk hovedlager til roeoptageren Grimme Maxtron på Lolland.
– Vores filosofi er, at vi vil være tæt på vore kunder, og for at kunne hjælpe og servicere dem bedst muligt på alle tidspunkter har vi indgået aftale med maskinforhandler Karl Mertz A/S i Sakskøbing. Karl Mertz har mange års erfaring i arbejdet med roemaskiner. Og deres nuværende produktprogram og filosofi passer godt sammen med Grimmes.
– Den danske roeavl er jo geografisk koncentreret på Sydsjælland samt på Lolland, Falster og Møn, fortæller Michael Hylleberg, der er én af indehaverne af Grimme Skandinavien.
Roeavlerne kan nu få hurtig service og reservedele hos Karl Mertz. Derudover vil Grimme Skandinavien og Grimme-fabrikken i Tyskland bistå med den nødvendige hjælp.
Der kører i alt 23 Grimme Maxtron-roeoptagere i Skandinavien, heraf 13 i Danmark. Grimme Skandinavien vil stadig stå for salget af maskinerne, hvor faglig rådgiver og sælger Per Rasmussen er kontaktpersonen. Han glæder sig i øvrigt over, at Grimme nu udvider sit maskinprogram og præsenterer flere nyheder på Agritechnica-messen i Hannover.
Det danske hovedlager for Grimmes roeprogram er placeret i Sakskøbing hos Karl Mertz A/S. Her er de første reservedele ekspederet, og de er i fuld gang med service på de danske Grimme Maxtron roeoptagere.

Alle pressemeddelelser om: