Guld, sølv og bronze til Ole

16. september 2009

Til redaktionen

Holstebro, 16. september 2009

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com. Fotograf Ole Mortensen har med stor succes deltaget i photo-dk – Dansk Fotografisk Forenings årsmøde og 130 års jubilæum i Musikhuset i Esbjerg.
Fotograf Ole Mortensen fik én guld-, én sølv- og tre bronzemedaljer samt et par vandrepokaler i årets konkurrence.
Få flere informationer om husets fotografer på www.tilsted.com

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Guld, sølv og bronze til Ole

 

Så er der flere medaljer til den i forvejen imponerende samling hos fotograf Ole Mortensen fra kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur ved Holstebro.
Han blev præmieret med én guld-, én sølv- og tre bronzemedaljer samt et par vandrepokaler i årets konkurrence, da photo-dk – Dansk Fotografisk Forening (DFF) holdt årsmøde og samtidig markerede sit 130 års jubilæum i Musikhuset i Esbjerg.
Ole Mortensen fik en guld- og en bronzemedalje i bryllupskategorien, en sølv- og en bronzemedalje samt et forsølvet kamera som vandrepokal i reklamekategorien og en bronzemedalje i kategorien X-Factor.
DFF er verdens ældste fotografiske forening og har gennem de seneste år arbejdet på en fornyelsesproces med det formål at gøre medlemmerne endnu bedre og skarpere i fotograffagets mange facetter. DFF kan derfor glæde sig over, at de professionelle danske fotografer har høj international klasse.

Alle pressemeddelelser om: