De svenske kartoffelavlere får erfaren sparringspartner

14. september 2009

Til redaktionen

Holstebro, 14. september 2009

Vi e-mailer pressestof for Grimme Skandinavien A/S i Rødkærsbro.
De har ansat Per Andreén som rådgivende salgskonsulent for de svenske kartoffelavlere.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Grimme Skandinavien A/S.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Grimme Skandinavien A/S.

Yderligere informationer kontakt Grimme Skandinavien A/S, Heine Hylleberg på tlf. 4028 1376.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Grimme Skandinavien ansætter rådgivende salgskonsulent:

De svenske kartoffelavlere får erfaren sparringspartner

 

Det er tit klogest at rådføre sig med en erfaren landsmand, når man skal investere i moderne landbrugsmaskiner.
Den mulighed får de svenske kartoffelavlere i skikkelse af Per Andreén, som Grimme Skandinavien har ansat til at hjælpe avlerne med at optimere deres produktion med nye Grimme-maskiner.
Per Andreén er 42 år og har mange års erfaring med maskinsalg og -rådgivning. Han får hovedsagelig det sydlige og vestlige af Skåne, Halland, Gotland og Västergötland som arbejdsområde. Her skal han være Grimme Skandinaviens rådgivende konsulent og salgsmand samt være kartoffelavlernes sparringspartner, når det gælder valget af udstyr og dyrkningsmetoder til moderne kartoffelavl.
Per Andreén ser frem til at arbejde med Grimmes produkter, som er markedsledende i hele verden, når det gælder kartoffelavl. Grimme Skandinavien har i mange år været specialist i kartoffel- og roemaskiner fra Grimme i Tyskland.
Han fastslår, at det skal være trygt for kunderne at henvende sig til ham, hvad enten det drejer sig om køb eller service. Og den filosofi passer fint ind i Grimme Skandinaviens holdning om, at salg er en rådgivningsfunktion, der hjælper avlerne med at vælge de rigtige systemer og den rigtige teknik.
– Et tæt samarbejde mellem kartoffelavlerne og Grimme Skandinavien gør det muligt at påvirke udviklingen af maskiner på fabrikken i Tyskland, så de passer perfekt til de svenske avlere og giver dem den bedste indtjening, siger Per Andreén.

Alle pressemeddelelser om: