Munter Farinelli storsælger hos teatre og publikum

11. september 2009

Til redaktionen

Holstebro, 11. september 2009

Ny Farinelli hitter
hos teatre og publikum

Interessen for musikdramatik er stor i Danmark, også på de mindre spillesteder. En ny bearbejdelse af den klassiske operette Farinelli skal vises mere end 30 gange i lige så mange forskellige danske byer, og en række af stederne er der allerede udsolgt, som det fremgår af nedenstående pressemeddelelse.

Det er Musikdramatisk Teater, der fra sin base i området Struer-Holstebro-Herning-Ikast-Brande sender ”Farinelli – der er intet under bæltestedet” på turné, og forestillingen kommer også til byer, der ellers sjældent har mulighed for at præsentere opera og operette.

Foto vedlagt til fri afbenyttelse.

Se alle spillestederne i efteråret – flere følger til foråret: http://www.musikdramatiskteater.dk/default.asp?id=94

”Farinelli – der er intet under bæltestedet”: http://www.musikdramatiskteater.dk/default.asp?id=91

”Farinelli – der er intet under bæltestedet” har Danmarkspremiere torsdag den 1. oktober hos Herning Teater og turnerer derefter til udgangen af november.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos

Teaterleder Pernille Elimar, tlf. 40 92 78 95
Operachef Flemming Vistisen, tlf. 23 32 50 43

Venlige hilsner

journalist

Niels Stoktoft Overgaard

Tlf. 97 41 13 54

 

Munter Farinelli storsælger hos teatre og publikum

En måned før Danmarkspremieren er der allerede udsolgt en række af de steder, hvor Musikdramatisk Teater viser ny udgave af populær operette

Danskerne vil gerne se en blanding af sang, musik og skuespil på scenen. En helt nybearbejdet og munter udgave af operetten Farinelli skal vises mere end 30 steder i landet. Teatrene har næsten stået i kø for at få forestillingen, fordi den produceres på en måde, så også mindre byer kan vise musikdramatik.
Publikum har forventninger. Allerede i maj kunne eksempelvis Kolding Teaterforening melde udsolgt til sin opførelse midt i november. Også i Ballerup og Fredericia er der allerede udsolgt, og en række andre steder er der kun få billetter tilbage.
”Farinelli – der er intet under bæltestedet” får Danmarkspremiere torsdag den 1. oktober i 6Kanten i Birk uden for Herning med Herning Teaterforening som arrangør. Forestillingen produceres af Musikdramatisk Teater, som er operaen med hjemsted i Struer-Holstebro-Herning-Ikast-Brande.
”Farinelli – der er intet under bæltestedet” bliver en fornøjelig sag, omskrevet til to medvirkende og én pianist. Operasangerne Hans Dueholm og Jakob Næslund Madsen spiller og synger et utal af roller med assistance fra pianisten Allan Dahl Hansen. Trods de meget anderledes rammer for historien om Farinelli kan publikum glæde sig til alle de kendte sange fra den oprindelige operette med musik af Emil Reesen og sangtekster af Mogens Dam.
Prøverne er begyndt, og første del af turneen varer i to måneder frem til 29. november.

Alle pressemeddelelser om: