Fordel for tagdækkerne at købe ind i fællesskab

24. august 2009

Til redaktionen

Holstebro, 24. august 2009

Vi e-mailer pressestof for Indkøbsforeningen INTA i Vejle. Foreningen, som er de danske tagdækkermestres indkøbsforening, har 25 års jubilæum i september. Det samme har foreningens direktør Steen Roelsgaard.
INTA markerer jubilæet ved en reception fredag 4. september i Skyttehuset i Vejle.
Læs mere om Indkøbsforeningen Inta på www.inta.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Indkøbsforeningen INTA.

Yderligere informationer kontakt Indkøbsforeningen INTA, direktør Steen Roelsgaard, tlf. 7583 8777.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Fordel for tagdækkerne at købe ind i fællesskab

Danmarks største indkøbssammenslutning INTA har 25 års jubilæum i september.

– Det må jo have været en succes!
Beskedenhed er en dyd, men direktør Steen Roelsgaard fra de professionelle tagdækkeres indkøbsforening INTA i Vejle kan med sindsro se tilbage på foreningens eksistens i de seneste 25 år.
Danmarks største indkøbssammenslutning med 44 medlemmer og medejere er vokset på alle leder og kanter, og den er i dag garant for professionelt kvalitetsarbejde baseret på kvalitetsprodukter.
INTA markerer jubilæet med en reception fredag den 4. september i Skyttehuset i Vejle. Samtidig markerer indkøbsforeningen, at Steen Roelsgaard har været dens frontfigur siden begyndelsen.

Indkøb i fællesskab

– Foreningen opstod, fordi en række tagdækkere kunne se en fordel i at købe produkter ind i fællesskab. Jeg syntes, det var en god idé, og vi gik i gang. Det har varet ved lige siden og har i årenes løb udviklet sig på mange områder, fortæller Steen Roelsgaard, der var direktør for en tømmerhandel, før han kastede sig over opbygningen af indkøbsforeningen.
– Når man går sammen om at købe ind, kan man bedre påvirke leverandørerne, og samtidig har man mulighed for at udveksle værdifuld viden. På den måde kan vi både i Danmark og i udlandet finde leverandører, der leverer produkter af høj kvalitet, og som er godkendte. Endelig kan man via en indkøbsforening, som man er medlem og medejer af, få optimale priser, siger Steen Roelsgaard.

Er på forkant

Den landsdækkende indkøbsforening satser hele tiden på at være på forkant med udviklingen både i Danmark og i udlandet. Dermed har såvel tagdækkerne og kunderne garanti for, at materialerne lever op til kravet om kvalitet.
– INTA er ikke en lukket forening, men er åben over for nye idéer og nye tagdækkere. Vi vil være så innovative som muligt og har kun de krav til nye medlemmer/medejere, at de har tagdækning som hovederhverv og er økonomisk velfunderede, siger Steen Roelsgaard.

Alle pressemeddelelser om: