Svenske kartoffel- og roeavlere får nu landsmand som rådgiver

25. juni 2009

Til redaktionen

Holstebro, 25. juni 2009

Vi e-mailer pressestof for Grimme Skandinavien A/S i Rødkærsbro.
De har ansat Jens Körnell som teknisk chef for at give de svenske avlere den bedst mulige support og for at være på forkant med firmaets store succes på det svenske marked.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Grimme Skandinavien A/S.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer kontakt Grimme Skandinavien A/S, Heine Hylleberg på tlf. 4028 1376.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Svenske kartoffel- og roeavlere
får nu landsmand som rådgiver

 

De svenske kartoffel- og roeavlere får nu en dybt engageret og teknisk begavet landsmand at rådføre sig med, når de skal optimere deres produktion ved hjælp af nye Grimme-maskiner.
Grimme Skandinavien har netop ansat Jens Körnell som teknisk chef for dels at give de svenske avlere den bedst mulige support, dels for at være på forkant med firmaets store succes på det svenske marked.
– Det er utroligt vigtigt, at de svenske avlere har en svensk kontaktperson, der med en fortid som praktiker ved, hvad han snakker om. Vi har mødt en fantastisk tillid hos kunderne, fordi vi er meget engagerede i det, vi laver. Det samme engagement har Jens Körnell, og det smitter af på kunderne, siger én af indehaverne af Grimme Skandinavien, Heine Hylleberg.
Det ligger i Grimme Skandinaviens filosofi, at medarbejderne ikke sidder i fine sko på de bonede gulve, men er ude hos kunderne for at vurdere behovet for maskiner. Det er vigtigt at kunne lytte til avlerne og se det hele fra en både praktisk og fornuftig synsvinkel.
Derfor passer Jens Körnell perfekt ind i Grimme Skandinavien. Han er uddannet driftsleder på Skurups Lantbruksskola og arbejdede samtidig med det praktiske landbrug inden for kartoffelavl. Han har læst til agronom på Ultuna og arbejdede derefter som sælger af Grimmes komplette maskinprogram.
Nu skal han bruge sin erfaring som teknisk kyndig ude hos de svenske avlere og være en solid backup for serviceteknikerne hos de svenske forhandlere.
– Jeg er meget interesseret i maskiner, og min hobby er at følge med i den tekniske udvikling inden for maskinbranchen, fortæller Jens Körnell.

Alle pressemeddelelser om: