Sundhedsministeren vil se sygehuset i Holstebro

27. maj 2009

Til redaktionen

Holstebro, 27. maj 2009

Vi e-mailer pressestof for Nordvækstjylland, som består af Lemvig Kommune, Struer Kommune og Holstebro Kommune.
Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen besøger Regionshospitalet i Holstebro 17. juni.
Se mere på www.livet-i-nordvest.dk

Tekst ved journalist Carsten Tolbøll.
Foto ved fotograf Helle Moos.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af livet-i-nordvest.dk.

Yderligere informationer kontakt regionsrådsmedlem og borgmester Martin Merrild, tlf. 9684 8484

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Sundhedsministeren vil se sygehuset i Holstebro

Jakob Axel Nielsen besøger Regionshospitalet Holstebro

Det massive pres fra den vestjyske befolkning og politikere for at få placeret det kommende storhospital ved Holstebro får nu den konservative minister for sundhed og forebyggelse, Jakob Axel Nielsen, til at bede om syn for sagn. Ministeren ønsker at se bygningerne og udvidelsesmulighederne på Regionshospitalet Holstebro onsdag den 17. juni.

– Jeg kan bekræfte, at ministeren har meldt sin ankomst til Regionshospitalet Holstebro onsdag 17. juni kl. 16.30, inden han samme aften deltager i et borgermøde i Lemvig. Det blev aftalt i går eftermiddag, og vi har ikke fået et nærmere program for besøget, men hospitalets direktør vil vise rundt. Skadestuen, som jo vil blive berørt af den kommende beslutning om, hvor Akutmodtagelsen i vest i fremtiden skal ligge, vil sikkert indgå, men ministeren vil formentlig ønske at se alle afdelinger og omgivelserne, således som han gjorde på et besøg på Svendborg Sygehus for nogen tid siden, siger informationsmedarbejder i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Marie Louise Bloch Rostrup-Nielsen.

Lokalt har 2. viceborgmester John Thorsø, Holstebro, arbejdet aktivt for at få sin partifælle overbevist om, at han bør besøge det hospital, der i 2007 fik prædikatet Danmarks bedste. Det var her til formiddag ikke muligt at få en kommentar fra John Thorsø, som sad i udvalgsmøde. Niels A. Larsen, formand for Lægerådet for Regionshospitalet Holstebro, vil gerne være med til at vise ministeren rundt.

– Ministeren har ønsket at se de gode sider af Holstebros sygehus og ikke mindst de fine udvidelsesmuligheder, vi taler så meget om. Det vil vi alt sammen meget gerne vise ham, siger Niels A. Larsen.

Alle pressemeddelelser om: