Cuba-billeder fra Holstebro udstilles i det indre København

1. maj 2009

Til redaktionen

Holstebro, 1. maj 2009

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com.
Den nye Café Fidel i Dronningens Tværgade i København har købt pressefotograf Bent Tilsteds fotoudstilling ”CBC – Cuba, biler og cigarer”, så den latinamerikanske stemning er på plads.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Cuba-billeder fra Holstebro udstilles i det indre København

 

En latinamerikansk atmosfære, der er mikset sammen af løsslupne mennesker, håndrullede cigarer og gamle biler, fylder den nyåbnede Café Fidel i det indre København til bristepunktet.
Det skyldes ikke mindst, at de unge caféejere har købt fotoudstillingen ”CBC – Cuba, biler og cigarer” af pressefotograf Bent Tilsted fra kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro.
I alt 126 billeder og fire menneskehøje fotostater pryder caféen og er med til at skabe en anderledes og uhøjtidelig stemning med bl.a. jonglerende bartendere.
Da Bent Tilsted i efteråret 2003 var med ugebladet SE og HØR på reportagerejse til Cuba, følte han sig inspireret til at tegne et fotografisk portræt af hverdagen på Cuba. Han valgte bevidst at sætte fokus på især transportmidler og det evigt unge idol Che Guevara med tilnavnet El Comandante.
Det blev til en spændende billedserie og udstillingen ”CBC – Cuba, biler og cigarer”. Den blev vist ved Holstebro Museums 75 års jubilæum og lever nu videre på både Café Fidel ved Åboulevarden i Århus og den nye Café Fidel i Dronningens Tværgade i hovedstaden.

Alle pressemeddelelser om: