Ingen går forgæves!

15. april 2009

Til redaktionen

Holstebro, 15. april 2009

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som giver 25 procent rabat på alle skriftlige ordrer indtil 1. maj.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Ingen går forgæves!

 

Mens et par tusinde ansøgere ved en fejl ikke blev registreret til Erhvervs- og Byggestyrelsens renoveringspulje, forholder det sig ganske anderledes med dem, der vil have kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro til at løse opgaver.
Indtil arbejdernes internationale kampdag 1. maj giver bureauet 25 procent rabat på alle skriftlige ordrer, hvad enten man har Æ, Ø eller Å i sit navn. Ingen vil med garanti gå forgæves!
– På den måde kan vi tilgodese både eksisterende og nye kunder, som har et aktuelt behov for at få lavet kommunikative løsninger. Vi oplever i øjeblikket, at mange er tilbageholdende og usikre på, hvad der vil ske, men det bør ikke forhindre dem i at ruste sig til fremtiden, siger bureauindehaver Bent Tilsted.
I erkendelse af, at det for bl.a. erhvervslivet og organisationerne kan blive dyrekøbte erfaringer at sætte udviklingen på stand by, vil bureauet give visioner og handlekraft et skub fremad med et tilbud, der er enkelt, ligetil og uden dikkedarer.

Alle pressemeddelelser om: