Hotelkonge møder unge forskere

6. marts 2009

Til redaktionen

Holstebro, 6. marts 2009

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere.
På søndag den 8. marts får alle finaledeltagerne i Unge Forskere lejlighed til at blive inspireret af den egyptiskfødte koncerndirektør for Helnan International Hotels, Enan Galaly. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan han har skabt sit hotelimperium.
Læs mere på www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst findes på www.presseoversigt.dk
Tekst må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Unge Forskere.

Yderligere informationer kontakt Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 6611 9776, 4031 9776 eller mail pml@unge-forskere.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Hotelkonge møder unge forskere

 

Hvad kan man lære af en mand, der målrettet har forvandlet sin tilværelse som indvandrer og opvasker uden hverken penge eller uddannelse til livet som hotelkonge og én af Danmarks rigeste mænd?
En hel del, mener Unge Forskere – Danmark.
Derfor får deltagerne i Unge Forskeres finale-arrangement i Århus søndag den 8. marts lejlighed til at blive inspireret af den egyptiskfødte koncerndirektør for Helnan International Hotels, Enan Galaly. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan han har skabt sit hotelimperium.

Vær målrettet

– Min livserfaring er baseret på 90 procent praktisk arbejde og kun lidt teori. Det har lært mig det vigtige i at have en vision og en mission og så stræbe målrettet efter at opfylde dem. Derfor er det også vigtigt at sige til de unge forskertalenter, at når de laver en opfindelse, skal de også finde et økonomisk grundlag, så de kan realisere deres idé og markedsføre den, siger Enan Galaly.
– De skal tage patent på deres opfindelse. Derefter skal de have udvalgt sponsorer fra den eller de brancher, som har brug for opfindelsen. På den måde får de flere aktører, der gør det muligt at udvikle opfindelsen, siger han og glæder sig over, at der foruden de danske unge også er deltagere fra Kina, Norge og Sverige.

Æresdoktor

Enan Galaly ved, hvad han snakker om.
Efter over 40 års arbejde med at udvikle sin verdensomspændende hotelkæde med Danmark som base har han stor erfaring i at bryde barrierer ned med stædighed, ildhu og hårdt arbejde som værktøj.
Det er også én af grundene til, at han bl.a. er blevet udnævnt til seniorrådgiver i International Association of University Presidents og æresdoktor.

Alle pressemeddelelser om: