Det giver pote

27. februar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 27. februar 2009

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere.
Ingrid Jespersens Gymnasieskole er blevet kåret til Årets Skole i Unge Forskere.
Læs mere på www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Jasper Carlberg.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Unge Forskere.

Yderligere informationer kontakt Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 6611 9776, 4031 9776 eller mail pml@unge-forskere.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Det giver pote

 

Naturvidenskab er et hjertebarn for Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København, og det giver pote den ene gang efter den anden.
Ingrid Jespersens Gymnasieskole er netop blevet kåret som Årets Skole 2009 i konkurrencen ”Unge Forskere og Opfindere”, som er en del af Unge Forskere – Danmarks landsdækkende konkurrencer.
– Vi har en utrolig dynamisk naturfagsgruppe. Den har skabt en aktiv, engageret og naturfaglig profil, som er meget populær blandt skolens elever. Eleverne kan frivilligt melde sig til forskellige liniefag, hvor naturvidenskab er én af dem. Undervisningen på linierne foregår uden for det normale skema, og det benytter ca. 80 procent af eleverne sig af, fortæller PR-medarbejder og gymnasielærer Mikkel Lassen.
– Kåringen som Årets Skole 2009 er et dejligt skulderklap og en anerkendelse af, at skolen har set rigtigt ved at lægge vægt på naturvidenskab. Det skal være sjovt at arbejde med naturfag, og det oplever eleverne gennem f.eks. leg, eksperimenter og undersøgelser. De lærer at tænke vildt, og den måde at arbejde med naturfag på virker, siger Mikkel Lassen.

Alle pressemeddelelser om: